Landbrug:

Fremtidens Landmænd sætter fokus på strategi

Inviterer til årets første møde 7. februar på Landbocentret i Følle

lStyregruppen bag Fremtidens Landmænd i Djursland Landboforening er klar med årets første møde, som finder sted 7. februar kl. 10-14 på landbocentret i Følle.

Udgangspunktet for mødet er strategi for virksomheden, og hvordan man sikrer hele familien på gården bedst muligt.

Arrangementet henvender sig til alle landmænd, som ønsker at få overblik over de muligheder og faldgruber, der er, når der skal vælges selskabsform.

“Det er et særdeles vigtigt emne for landmænd, som tænker på at starte bedrift, men også for de nystartede, eller de, som allerede er etablerede,” forklarer tovholder og konsulent Silke Lorenzen i en pressemeddelelse fra Djursland Landboforening.

Oplæg om jura og økonomi

I løbet af mødet kommer der to indlægsholdere fra foreningen.

Kitte Borup, afdelingschef for jura, fortæller om, hvordan man bedst sikrer sig som landmand. Hun giver en generel rundtur i de forskellige ejerformer og deres retsvirkninger. Desuden kommer hun ind på hæftelsesforhold, aftalegrundlag og sikring af landmanden selv i forhold til ægteskab, samarbejdspartnere og virksomheden.

Derefter vil Carsten Sørensen, afdelingsleder i driftsøkonomi, fortælle mere om skatteforhold, pension og finansiering. Tre store emner, som er vigtige, hvis strategien i virksomheden skal være på plads.

Masser af dialog

I løbet af dagen vil der blive gennemgået forskellige cases, og formålet er at give alle deltagerne et bredt overblik og kendskab til områderne.

Der vil desuden blive rig mulighed for dialog mellem de to oplægsholdere og deltagerne, hvor alle spørgsmål er velkomne, fremgår det af pressemeddelelsen.

Publiceret 06 February 2018 15:00

Grenaa Bladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Grenaa Bladet
SENESTE TV