Seriefodbold:

Nyt trænerteam klar i Viking Pindstrup - og fodboldformand takker af

Stephen Norbury og Ole Bak skal stå i spidsen for Viking Pindstrups seniorherrer i dette forår

Af
Af Lars Norman Thomsen

Viking Pindstrup er en lille klub, hvor samværet, hyggen og en god tredje halvleg vægtes særdeles højt. I de senere år er det lykkedes klubben med de stolte traditioner at få stablet både en pæn stor herresenior- og dameseniorafdeling op.

Både herrer og damer har været samlet til nytårsappel, og her blev mændene budt velkommen af en ny trænerduo, Stephen Norbury og Ole Bak, begge mangeårige seniorspillere i Viking Pindstrup.

Førstnævnte var også med på sidelinjen i 2017 sammen med Michael Albert Schmidt, mens Ole Bak debuterer i trænerfaget.

“Det bliver stort,” lyder vurderingen fra klubbens utrættelige webmaster og kitman, Karsten 'Driver' Møller.

Trænerduoen får ansvaret for førsteholdet i Serie 4, mens andetholdet, der spiller syvmands, får Kim 'Nimmer' Rasmussen som chef og Karsten 'Driver' Møller som håndlanger.

På damesiden er det igen Tony Hansen, tidligere målmand og herretræner i klubben, og Maria Dejløw, der sammen varetager træneropgaven.

Viking Pindstrups damespillere har en topplacering i syv-mandsrækken som målsætning i denne sæson

Viking Pindstrups damespillere har en topplacering i syv-mandsrækken som målsætning i denne sæson

Hjarsbæk tilbage

Viking Pindstrup har førsteholdstruppen intakt og kan glæde sig over, at veteranen Mads Qvist Hjarsbæk gør comeback efter en længere skadesperiode.

“Målet er i første omgang at forblive i Serie 4 for førsteholdets vedkommende, mens damerne skal med i toppen af deres syvmands-række,” siger Karsten 'Driver' Møller.

Farvel til Jørgen E.

På den kommende generalforsamling siger fodboldformand gennem de de seneste seks år, Jørgen Erland Sørensen, stop. Han afløste i sin tid klublegenden Claus-Jørgen Busk, der nåede at være fodboldformand i 24 år og opleve førsteholdet spille i Serie 2 i en enkelt sæson.

Dengang var der stort rykind på Pindstrup Stadion, og de hardcore fans var på stikkerne i stadions sydkurve, når formanden efter en scoring til hjemmeholdet greb mikrofonen, og råbte: “Målscorer for Pindstrup var nummer ti, Søren...”, hvorefter publikum prompte kvitterede med orkanstyrke at råbe: “Vestergaard...”

“Jørgen har været fodboldformand i seks år og været omdrejningspæl ud over det sædvanlige. Han har gjort en kæmpe indsats for fodboldklubbens overlevelse og lavet et fantastisk stykke arbejde,” roser Karsten 'Driver' Møller.

Det forventes, at det bliver Maria Dejløw som bliver ny fodboldformand.

Publiceret 20 February 2018 13:50

Grenaa Bladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Grenaa Bladet
SENESTE TV