Seriefodbold:

Ronnis tordenstøvle sikrede premieresejr til Auning IF

Ronni “Tordenstøvle” Jeppesen blev matchvinder i Auning IF’s 2-1 sejr på udebane mod Dronningborg B i Serie 3

Af
Af Martin Schultz

Som flere andre lokale seriehold er også Auning IF i gang med et generationsskifte, og holdet kom godt ud af starthullerne påskelørdag med en 2-1 sejr på udebane i Dronningborg.

Sammen med Rougsø FF er Auning IF i foråret placeret i en kreds med overvejende Randershold, så Auning IF's cheftræner Claus Svenningsen har ikke det helt store kendskab til modstanderne på nær lokalrivalerne fra Rougsø FF.

”Vi rykkede ned i Serie 3 sidste sommer og har gang i et generationsskifte. Vi har nu en grundstamme med spillere på 22-23 år og nogle helt unge spillere på 17-18 år, suppleret med nogle ældre og rutinerede  spillere  Vi havde en godkendt efterårssæson, hvor vi endte midt i rækken, og det var meget forventeligt med den proces, som vi er i gang med. I foråret vil vi gerne blande os i toppen, men vi har ingen forventning om at rykke op. Det som interesserer os er at bygge på i forhold til vores unge spillere,” siger Claus Svenningsen, som så sit hold kontrollere kampen mod Dronningborg B, selvom kampens afslutning efter et gult kort og dermed en10 minutters udvisning til Auning IF-veteranen Esben Sørensen blev lige spændende nok.

Men Auning IF slap med skrækken og kunne sætte sæsonens tre første point ind på kontoen.

 

Udligning på et tyndt straffespark

Ifølge træner Claus Svenningsen havde gæsterne fra Auning godt styr på kampen.

”Det er en kamp, som vi kontrollerer godt. Vi kom foran med 1-0 efter godt 20 minutter, da Mikkel Schnoor efter et godt opspil kunne heade et indlæg fra højre side i kassen,” fortæller Claus Svenningsen.

Men hjemmeholdet udlignede efter godt en halv times tid på et – set med Auning IF's øjne – lidt tyndt dømt straffespark første gang Dronningborg B var i nærheden af gæsternes mål.

”Vi bliver fanget i en omstilling, og på en lang fremlægning går vores målmand Jimmy Højholdt ud og bokser bolden væk. Det må dommeren have takseret til farligt spil,” siger Claus Svenningsen om straffesparket, som Dronningborg omsatte til et mål til udligningen 1-1.

”I pausen talte vi om at fortsætte med at sætte tempo. Vi var spillemæssigt bedre end vores modstander, og med hurtigt spil med få berøringer kunne vi få flere muligheder for at score i 2. halvleg. Vores modstandere blev også trætte og kom til at løbe meget efter os,” siger Claus Svenningsen, som så sit hold komme foran med 2-1 godt 25. minutter ind i 2. halvleg, da Ronni ”Tordenstøvle” Jeppesen efter et godt opspil i venstre side fra en position ved bagerste stolpe fik bolden sparket i mål til en 2-1 føring.

”Der var nu ikke meget tordenstøvle i den afslutning, men Ronni fik fra godt en meters afstand bugseret bolden ind over målstregen og i mål,” fortæller Claus Svenningsen.

Ramte Auning IF’s overligger i slutfasen

Med målet kom gæsterne fra Auning IF på sejrskurs, men alligevel gik der lidt premierenerver i spillerne de sidste 10-15 minutter, da Esben Sørensen blev sendt ud i ti minutter med et gult kort.

”Vi havde også muligheder, men fik ikke scoret mål nr. 3. Men i undertal kom vi til at stå for langt tilbage, og Dronningborg B ramte overliggeren med et godt skud. Men vi slap med skrækken og fik en godkendt start på sæsonen,” siger Claus Svenningsen. Simon Vest blev valgt til kampens spiller.

Auning IF spiller sin næste kamp mandag aften kl. 18.30 på Auning Stadion, når Rougsø FF kommer på besøg på det nærmeste man i dette forår kommer et lokalopgør på eget græs.

 

Kampfakta

Serie 3, Pulje 34

Dronningborg B – Auning IF 1-2 (1-1)

Lørdag 31. marts kl. 15.00 på Dronningborg Stadion

Målscorere:

 • 0-1   Mikkel Schnoor (20. min.)
 • 1-1   Dronningborg (30. min., straf.)
 • 1-2   Ronni “Tordenstøvle” Jeppesen (70. min.)

Auning IF's hold:

 1. Daniel Nielsen
 2. Esben Sørensen
 3. Frederik Køtter
 4. Jimmy Højholdt
 5. Mads Gundersen
 6. Martin Gundersen
 7. Mikkel Schnoor
 8. Peter Thuesen
 9. Ronni Jeppesen
 10. Simon Stampe
 11. Simon Vest
 12. Guran Azizi
 13. Mads Møller
 14. Simon Damgaard

Publiceret 03 April 2018 17:52

SENESTE TV