Seriefodbold:

IFM topscorer fik rødt kort uden at være på banen

Den dobbelte målscorer Ahmad Al-Bahadli fik rødt kort for at bruge mund i spillerboksen, da IF Midtdjurs ude vandt med 3-1 over Vorup FB og fik profilen Jonas ”Joe Hipster” Simonsen alvorligt skadet

Af
Af Martin Schultz

I en tumultarisk afslutning i kampen fredag aften mellem Vorup FB og IF Midtdjurs fik IFM-angriberen Ahmad Al-Bahadli direkte rødt af dommeren, da han fra spillerboksen kommenterede en linjevogters ageren efter en episode mellem en Vorupspiller og IFM's Nichlas Sloth.

”En Vorupspiller tacklede Nichlas Sloth voldsomt tæt på spillerboksen, så Sloth nærmest trillede ud af banen og ind foran vores bænk. Vi kommenterede tacklingen, og så var Vorupspilleren på vej ind i vores tekniske felt, da linjevogteren kom susende til for at gå imellem. Her tog det ene ord det andet, og det resulterede i at Ahmad Al-Bahadli, som var blevet udskiftet tidligere i kampen, fik direkte rødt kort af dommeren. Vorupspilleren fik et gult kort,” fortæller IFM's holdleder Klaus Fanø om episoden, som udløser en spilledags karantæne for upassende sprogbrug til Ahmad Al-Bahadli.

Inden sin udvisning, og mens han endnu var på banen, var Ahmad Al-Bahadli endnu engang kampafgørende for IF Midtdjurs, da han med to scoringer slog en streg under sin skarphed i front, da IF Midtdjurs fik sæsonens første points ved at slå Vorup FB med 3-1 efter 1-1 ved pausen.

Men der var mere dramatik i kampen, da IF Midtdjurs' rutinerede profil Jonas ”Joe Hipster” Simonsen blev så alvorligt skadet efter små tyve minutters spil, at han blev kørt på skadestuen til nærmere undersøgelse.

”Jonas blev tacklet og faldt uheldigt på sin skulder. Han kunne ikke spille videre og fik en bule over sit kraveben. På skadestuen blev han scannet og der var ikke brækket noget, men han har beskadiget et ledbånd mellem kravebenet og skulderbladet. Nu skal armen i slynge i 14 dage og derefter have ro i en måned, så jeg tvivler på, at Jonas kommer tilbage i denne sæson,” siger Klaus Fanø.

Jonas ”Joe Hipster” Simonsen er noget af en IFM klubmand og en stærk forsvarsspiller gennem mange år, som med sin højde og gode fysik både kan rydde op bagude og være særdeles målfarlig med låget på dødbolde foran modstanderens mål. Han har i denne sæson overgivet anførerbindet til Mikkel Fanø, fordi han så frem til meget travlhed på sit arbejde som kok.

'Mesterhakkeren' Jonas ”Joe Hipster” Simonsen måtte gå ud med en beskadiget skulder mod Vorup FB, og der venter ham nu en længere pause. Arkivfoto: Martin Schultz

'Mesterhakkeren' Jonas ”Joe Hipster” Simonsen måtte gå ud med en beskadiget skulder mod Vorup FB, og der venter ham nu en længere pause. Arkivfoto: Martin Schultz

Nyt midterforsvar gjorde det godt

IF Midtdjurs kom til Vorup med det stærkest tænkelige hold og var sulten efter en sejr efter at have tabt til Randers Freja i premieren forrige weekend.

”Vi kom lidt forsigtigt i gang og havde lidt problemer med Vorups hurtige og teknisk dygtige Tobias Balle, som også bragte sit hold foran efter 12-13 minutters spil. Minuttet efter var Anel Alagic helt alene igennem og brændte på Vorups keeper, og også unge Nichlas Sloth havde en stor chance,” fortæller Klaus Fanø, som derefter så Jones ”Joe Hipster” Simonsen blive skadet.

”Vi satte Emil Ring Kristensen ned ved siden af Søren Gribsholt i midterforsvaret, mens Mikkel Primdahl Sonnichsen blev sat ind på midtbanen ved siden af Mikkel Fanø,” fortæller Klaus Fanø og giver ros for indsatsen til det nye midterforsvar.

Kort efter fik sidste sæsons topscorer Ahmad Al-Bahadli udlignet til 1-1 på tæt hold efter at være blevet spillet fri af Mikkel Sloth efter et godt opspil.

Ahmad Al-Bahadli scorede to gange, men oplevede også at få det røde kort, mens han sad på bænken. Arkivfoto: Martin Schultz

Ahmad Al-Bahadli scorede to gange, men oplevede også at få det røde kort, mens han sad på bænken. Arkivfoto: Martin Schultz

Driblede og tromlede sig til en afslutning

”Vorup FB er et meget fysisk hold, og vi spillede godt rundt om dem med vores hurtige og tekniske spil, så i pausen talte vi om holde ved og kæmpe alle mand. Og alle gav hvad de havde at kæmpe med,” siger Klaus Fanø.

IF Midtdjurs kom foran med 2-1 efter godt 60 minutters spil, da den offensive midtbanespiller Frederik Laursen efter et godt opspil modtog bolden på midten og sendte den videre skråt ind i feltet, hvor Ahmad Al-Bahadli tog et træk og sparkede bolden ind i det lange hjørne.

”Vi lagde yderligere luft til Vorup med et mål til 3-1, da Mikkel Primdahl Sonnichsen huggede bolden fra Vorup midt på banen og satte i et raid direkte imod målet, hvor han driblede og tromlede sig igennem kæderne med god speed for til sidst med brystet at lægge bolden tilrette for foden og i en bevægelse at sparke den fladt i mål,” fortæller Klaus Fanø.

”Stor ros til alle mand på holdet, men skal jeg fremhæve en spiller må det blive Mikkel Primdahl Sonnichsen, som blev skiftet ind på en for ham uvant plads og gjorde det godt, og som samtidig lukkede kampen med et rigtig flot mål,” siger Klaus Fanø.

IF Midtdjurs møder fredag aften på hjemmebane Hammel GF, som i lørdags tabte hjemme med 0-2 til KPI. Forudsat at Ryomgård Stadion er taget i blevet åbnet af Syddjurs Kommune.

Kampfakta

Serie 2, Pulje 17

Vorup FB - IF Midtdjurs 1 - 3 (1 - 1)

Fredag 6. april kl. 19. På Kunstgræsbanen Ulvehøj

Målscorere:

1 - 0 Tobias Balle (13. min.)

1 - 1 Ahmad Al-Bahadli (23. min.)

1 - 2 Ahmad Al-Bahadli (61. min.)

1 - 3 Mikkel Primdahl Sonnichsen (66. min.)

IF Midtdjurs' holdopstilling:

 1. Troels Aude Gudumlund
 2. Jonas Simonsen
 3. Søren Gribsholt
 4. Alan Djozic
 5. Ahmad Al-Bahadli
 6. Anel Alagic
 7. Emil Ring Kristensen
 8. Mikkel Fanø
 9. Frederik Laursen
 10. Nichlas Sloth
 11. Mikkel Sloth
 12. Jeppe Gribsholt
 13. Tobias Aude Gudumlund
 14. Mikkel Primdahl Sonnichsen

Publiceret 09 April 2018 12:38

SENESTE TV