Seriefodbold:

Fremgang var ikke nok for Grenaa IF mod Randers Freja

Grenaa IF tabte med 3-2 på et uheldigt mål kort før tid efter en godkendt indsats i Serie 2-opgøret på udebane mod Randers Freja

Af
Af Martin Schultz

”Vi tabte kampen og har 0 point. Det er fakta, men det positive er, at der var kæmpe spillemæssig fremgang. Det bygger vi videre på.”

Det siger Grenaa IF træner Kent Jensen, efter at han fredag aften så sit hold tabe med 3-2 efter 2-1 ved halvleg til Randers Freja på Kunstgræsbanen ved Randers Stadion.

Efter et nederlag på 2-1 på hjemmebane til Langaa IK i sæsonpremieren ville en sejr havde lunet imod Randers Freja, som havde den tidligere superligaspiller i blandt andet FC Midtjylland og AGF, den nu 37-årige Svenne Poulsen, med på holdet som en stadig meget kreativ midtbanegeneral.

”Vi var bedre end vores modstander over hele kampen, så det var flot og meget bedre end mod Langaa IK. Vi fik skubbet vores spil længere frem på banen” siger træner Kent Jensen.

Grenaa IF kom bagud efter 8 minutter, men fik så overtaget og lagde et pres på hjemmeholdet, som ifølge Kent Jensen resulterede i 5-6 100 procent chancer.

Men holdet måtte frem til 39. minut, før udligningen til 1-1 faldt.

”Efter et godt opspil i venstre side blev bolden lagt indover, hvor Rasmus Wetche sprang op og fik lagt bolden til rette for Joachim ”Jokke” Gotfred, som lige uden for feltet first-timede bolden rigtig flot op i målhjørnet,” fortæller Kent Jensen, som dog måtte se Randers Freja score til 2-1 nærmest i det næste angreb.

”Det var som at få en spand koldt vand i hovedet, for vi spillede rigtig godt,” siger Kent Jensen.

 

Målmand tager afgørende scoring på sin kappe

Bagud 2-1 aftalte Grenaa IF i pausen, at der nu skulle lukkes ned for Randers-styrmanden Svenne Poulsen.

”Vi fik annulleret et mål for offside efter en halv time, men fik udlignet til 2-2 ved Sune Sørensen, da en bold blev spillet indover til bagerste stolpe, hvor han kunne sparke bolden i et tomt mål,” fortæller Kent Jensen.

Men skæbnen var hård mod Grenaa IF godt fem minutter før dommeren fløjtede kampen af.

”Fem minutter før tid havde Randers Freja det eneste skud på mål i hele 2. halvleg. Et langskud udenfor feltet blev sparket over i krydset i en situation, hvor målmand Frederik Bjerregaard ikke så helt sikker ud,” siger Kent Jensen om Randers Frejas vindermål kort før tid.

Forstærkning som kan mærkes

Grenaa IF havde fået Rasmus Møller og Jamil Faizi ned fra FC Djurslands trup, og de to spillere var en forstærkning, som kunne mærkes.

Desuden var rutinerede Joachim ”Jokke” Gotfred og Rasmus Wetche med igen, og så var Martin Westmark Hansen og Chris Munanira trådt ind på holdet, og især Chris Munanira leverede en fin indsats i angrebet.

”Jeg er fortrøstningsfuld i forhold til den fremgang jeg oplevede siden Langaa-kampen, hvor jeg ikke kunne råbe holdet op. Mod Randers Freja leverede vi en fantastisk god indsats. Vi må op på hesten igen,” siger Kent Jensen.

Grenaa IF møder lørdag kl. 13.00 Hadsten SK på hjemmebanen på HSM Arena.

Kampfakta

Serie 2, Pulje 17

Randers Freja - Grenaa IF 3 - 2 (2 - 1)

Fredag 6. april kl. 19.00 på Kunstgræsbanen, Randers Stadion

Målscorere:

1 - 0 Randers Freja (8. min.)

1 - 1 Joachim Gotfred (39. min.)

2 - 1 Randers Freja 44. min.)

2 - 2 Sune Sørensen (75. min.)

3 - 2 Randers Freja (85. min.)

Grenaa IF's hold

 • Frederik Bjerregaard
 • Sebastian Busse
 • Simon Schultz Eriksen
 • Morten Winther
 • Adriel Chris Munanira
 • Jamil Faizi
 • Joachim Gotfred
 • Martin Westmark Hansen
 • Sune Sørensen
 • Rasmus Wetche
 • Rick Jensen
 • Rasmus Møller
 • Mikkel Buus
 • Kasper Rygaard Andersen

Publiceret 11 April 2018 17:00

SENESTE TV