Seriefodbold:

Lau Olsen får både tid til fodbold og boksning

Mørkes Lau Olsen er en ægte fighter - både på en fodboldbane og i en boksering

Af
Af Lars Norman Thomsen

Mørke IF har fået en okay start på sæsonen i Serie 4.

I sæsonpremieren måtte holdet dog nøjes med 2-2 mod Kolind-Perstrup, mens nyoprykkerne Aastrup/Hammelev blev besejret 4-3 på Mørke Skoles bane i kamp nummer 2.

En af de afgørende spillere på Mørkes hold er Lau Olsen, der både får tid til at træne fodbold mandag og onsdag og boksning i Hornslet Bokseklub tirsdag, torsdag og lørdag.

Letsværvægteren skal i kamp i weekenden 20.21.22. april, hvor Hornslet Bokseklub fredag aften har hjemmestævne i Hornslet Idræts- og Kulturcenter og lørdag og søndag er værter ved De danske begyndermesterskaber for boksere, der endnu ikke har bokset 15 kampe.

I Mørkes 2-2 opgør mod Kolind-Perstrup blev Lau Olsen kåret til 'man-of-the-match'.

Mørke var bagud 2-0 i opgøret - bl.a. på et mål af den tidligere Mørke spiller Thomas Gerberg. Mål af Simon Toft til 2-1 og Jeppe Emil Kusk til 2-2 efter pausen hjalp Mørke til det ene point, men det var ufortjent, ifølge Mørkes cheftræner Tonni Kristensen, at holdet måtte nøjes med det ene point:

"Vi har vel 85 procent af spillet, 25 skud på må,l men ind vil kuglen ikke, og derfor taber vi 2 point til Kolind-Perstrup, som jeg tager hatten af for at kæmpe til det sidste. Da dommeren fløjtede af, jublede de også, som om de havde vundet en finale."

Banen en skandale

Tonni Kristensen var noget gladere efter 4-3 sejren over Aastrup/Hammelev.

Mørke førte sikkert 4-1, før gæsterne mod slutningen får scoret to gange. Det sidste efter hjørnespark, hvor dommeren dømmer en bold inde, som efter Mørke spillernes mening blev reddet på målstregen.

"Ellers er det lidt det samme billede som mod Kolind-Perstrup. Vi har bare ikke så mange chancer, og vi spiller på en lorte bane på skolen i Mørke, fordi Syddjurs Kommune stadig har lukket opvisningsbanerne," siger Tonni Kristensen.

"Vi skal træne på skolens bane det meste af året. Tre seniorhold og U13-15 træner på banen, fordi vores træningsbaner er ved at blive renoveret. Projektet har ligget stille det sidste års tid, så vi håber snart der sker noget hos Syddjurs Kommune," siger Mørke træneren.

De fire Mørke mål blev scoret af Jeppe Emil Kusk, Asbjørn Skytte og to mål af Simon Toft efter pausen.

"Fortjent vi vinder og dejligt med 3 point efter en ikke velspillet kamp af begge hold. Kampens spiller blev Jonas Malik som er startet flot i år i forsvaret, er blevet meget offensiv og vinder mere eller mindre alle nærkampe, god udvikling af knægten," roser Tonni Kristensen.

Publiceret 11 April 2018 09:57

SENESTE TV