Messe:

Landbrugsmessen på Gl. Estrup bliver mere vild i år

Skov, jagt og friluftsliv nyt tema på messen sidste weekend i maj

Landbrugsmessen Gl. Estrup udvider i år med et stort nyt område på pladsen under temaet skov, jagt og friluftsliv. Temaet falder godt i tråd med sammenlægningen mellem Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup og Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum i Hørsholm.

Landbrugsmessens sekretariat, som for nylig er blevet flyttet til Djursland Landboforening, melder om stor interesse for messen.

“Vi har allerede nu fået rigtig mange henvendelser fra kommende udstillere. Det er rart med så stor interesse, men vi har naturligvis stadig plads til alle de nye udstillere, som har lyst til at være med for første gang,” udtaler sekretær for Landbrugsmessen Silke Lorenzen i en pressemeddelelse fra Djursland Landboforening.

Rovfugle og smagsprøver

Messen finder som altid sted sidste weekend i maj - i år 26. og 27. maj, og Landbrugsmessen kan allerede nu løfte sløret for lidt af underholdningen ved årets nye temaområde.

'Bliv NaturligVis' præsenterer forskellige aktiviteter som bueskydning samt partering og tilberedning af vildt. Der vil være rovfugleshow samt underholdning med Timbersports, der viser forskellige discipliner inden for skovarbejde.

På fødevaresiden tilbereder den kendte kok Per Mandrup smagsprøver på vildtkød i det store telt under temaet 'Det er helt vildt'.

jesl

Publiceret 12 April 2018 17:00

SENESTE TV