Erhverv:

Kendt Grenaa dreng vender tilbage til sin gamle branche

Lars Madsen er startet hos Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen A/S efter salget af SM Autolakering

Af
Lars Norman Thomsen

Lars Norman Thomsen

Lars Madsen er tilbage i den branche, som han forlod, da han sammen med broderen Søren Madsen overtog familievirksomheden SM Autolakering i Grenaa.

Efter salget af SM Autolakering ved udgangen af februar 2018 havde Lars Madsen, 56, et stærkt ønske om at vende tilbage til sin tidligere metier, ejendomsmægler-branchen.

Det skete 1. april 2018, hvor han tiltrådte en stilling hos Ejendomsmæglefirmaet John Frandsen A/S. Lars Madsen er tilknyttet kontorene i Grenaa og Glesborg, hvorfra han nu skal sælge boliger.

Desuden får han ansvaret for at sælge erhvervs- og udlejningsejendomme i Grenaa og på resten af Djursland.

Bankuddannet

Lars Madsen startede sin erhvervskarriere i den danske bankverden.

Han er således udlært i den daværende Handelsbanken i Ebeltoft i 1981 og nåede også at runde Bikuben i Grenaa som fuldmægtig, før han i 1986 blev ansat som vurderingsmand/byggesagkyndig i BRF kredit med kontor i Grenaa og med Grenaa, Nørre Djurs, Ebeltoft, Rønde og Rosenholm som ansvarsområder.

I 1988 startede han som Regionschef i ejendomsmæglerkæden Realgruppen, og inden han overtog SM Autolakering A/S i 2001, var han i en periode Key Account Manager i BRF Kredit med salgsansvar for BRF Kredit lån gennem EDC Mæglerne.

Lars Madsen er et kendt ansigt i idrættens verden. Han har i mange år været aktiv i Aastrup/Hammelev både som fodbold- og håndboldspiller og ligeledes på forskellige lederposter.

Publiceret 13 April 2018 14:00

SENESTE TV