Seriefodbold:

Intet poleret fodbold når FC Djursland møder Aabyhøj IF

Efter sejr i premierekampen skal FC Djursland lørdag på en ny svær opgave på udebane på Aabyhøj Stadion

Af
Af Martin Schultz

”Vi har trænet på græs i denne her uge, og vores træningsbane i Grenaa er væsentligt over det niveau vi kommer til at spille på andre steder på denne årstid. Derfor har jeg ikke forventning om, at vi kommer til at se poleret fodbold på Aabyhøj Stadion. Det bliver en bane med masser af udfordringer.”

Det siger FC Djurslands cheftræner Robert Sørensen som optakt til lørdagens kamp kl. 13.30 mellem Aabyhøj IF og FC Djursland i Jyllandsserien 1.

”Aabyhøj IF er et rigtig godt hold, som i efteråret sluttede på 2. pladsen foran os i vores række. I optakten har de slået et af rækkens formentlig stærkeste hold Silkeborg KFUM med 5-0, og jeg regner dem blandt favoritterne i Jyllandsserien 1. Det er hold, som altid giver sig 120 procent, så hvis man ikke er klar, så kan det bliver rigtig bøvlet. Samtidig er det et hold, som kan score ud af ingenting, og de 3-4 individualister, som man skal holde godt øje med. Fysisk er det spillere på vores egen størrelse, men de er svære at spille imod,” siger Robert Sørensen om lørdagens modstander.

Angriber brækkede en fodrodsknogle

FC Djursland fik en perfekt start, da holdet sidste lørdag slog Agerbæk SF/Starup IF med 1-0 på et mål af Kristian Kaagh.

Glæden over de første tre point havde dog den skygge, at holdets velspillende angriber Morten Smidt blev skadet alvorligt ved en ”soloulykke” i kampen.

”Morten har fået et brud i en fodrodsknogle. Det er meget individuelt, hvordan et sådant brud heler op, så vi må se hvordan det går. Vi må se, i hvilket tempo og omfang hans krop klarer det. I alle fald skal han være ordentlig klar, før han skal på banen igen,” siger Robert Sørensen, som også har modtaget afbud fra Christian Fløjborg til kampen mod Åbyhøj IF.

”Smidt og Fløjborg afløses af Rasmus Møller og Jamil Faizi, som begge gjorde en rigtig godt indsats på Grenaa IF's hold mod Randers Freja i Serie 2 forleden. Jesper Sørensen er tvivlsom på grund af en skade i baglåret og sygdom i løbet af ugen, og bliver han ikke klar, kommer Niklas Søgaard med. Han er på vej tilbage efter en skade i opstarten. Men ellers er alle mand klar, og der er 3-4 U19 spillere, som banker hårdt på for at være med,” siger Robert Sørensen.

Angriberen Lasse Lund Storvang var ude at rejse i opstarten, men er tilbage og blev skiftet ind i 2. halvleg i lørdags mod Agerbæk SF/IF Starup.

”Nu har Lasse fået en uges træning mere i benene, og samtidig har vi en formstærk Jamil Faizi med som afløsere for skadede Morten Smidt,” siger Robert Sørensen.

Kampen mod Åbyhøj IF spilles lørdag kl. 13.30 på Åbyhøj Stadion.  

Publiceret 13 April 2018 14:53

SENESTE TV