Divisionshåndbold:

Åstrup/Hammelev-Grenaas kvinder sluttede sæsonen med en sidste røvfuld

Bundproppen Åstrup/Hammelev-Grenaa i damernes 3. Division kunne slet ikke følge med JAI og tabte med 42-20 på hjemmebane i sæsonens sidste kamp

Af
Af Martin Schultz

Med kun to sejre og en uafgjort kamp i denne sæson var sæsonafslutningen ikke det store festfyrværkeri søndag eftermiddag i Åstruphallen, da Åstrup/Hammelev-Grenaas damer i 3. Division spillede den sidste kamp mod JAI fra Aarhus.

Ganske vist tog holdet afsked med træner Jan ”Bimmer” Ring Hansen, som efter en håndfuld år som træner for både damernes førstehold og U18 hold i klubben i denne sæson sluttede som mentor og assistent for unge Lauge Høyer Sørensen. Men med et nederlag på 42-20 efter 21-9 ved pausen var der klasseforskel på holdene.

Med afbud fra de to fløjspillere Armina Egrlic  og Ronja Andersen blev der hentet hjælp hos to tidligere førsteholdsspillere, bagspillerne Sisse Poulsen og Sine Sørensen.

Alle gjorde hvad de kunne

Men mod et velspillende JAI hold var der ikke styr på opdækningen og gæsterne løb fra hjemmeholdet fra start.

”Vi spillede fint i angrebet og havde fem skud på stolpen. Så det var stolpe ud for os, og så havde gæsterne ellers en god målmand, som tog godt fra. Vi prøvede at hænge på, men JAI øgede deres føring,” fortæller holdets træner Lauge Høyer Sørensen.

”Holdet ydede en stabil indsats, men det rakte bare ikke ret langt. Ingen faldt ud, og og alle gjorde hvad de kunne,” siger Lauge Høyer Sørensen, som så Sine Sørensen blive topscorer med seks mål foran Louice Dueholm, Johanne Frey og Mette Jakobsen.

 

Skal finde en træner mere

Med kun fem point i 22 kampe og en sidsteplads bag Odder Håndbold skal Åstrup/Hammelev-Grenaas damer nu en tur ned i Jyllandsserien.

”Nu må vi forsøge at genrejse holdet. Vi må en række ned og bygge op igen derfra,” siger Lauge Høyer Sørensen, som er klar til at tage en tørn også i næste sæson.

Åstrup/Hammelev-Grenaa's håndboldudvalg er endnu ikke klar med trænerholdet til næste sæson.

”Vi arbejder intenst med at finde trænere til både damer og herrer. På damesiden skal vi finde en træner til at supplere Lauge Høyer Sørensen,” siger medlem af håndboldudvalget Klaus Larsen.  

3. Division, pulje 3, Damer

Åstrup/Hammelev-Grenaa - JAI 20 - 42 (9 - 21)

Søndag 8. april kl. 15.00 i Åstruphallen

Åstrup/Hammelev-Grenaas holdopstilling

  1. Mette Just Paulsen
  2. Mette Kathrine Jakobsen
  3. Mia Møller Ravn
  4. Johanne Frey Laursen
  5. Carina Kruse
  6. Kelly Pape Healy
  7. Annika Bøystrup
  8. Louice Dueholm
  9. Sisse Korsgaard Poulsen
  10. Sine Sørensen

Publiceret 14 April 2018 15:57

SENESTE TV