Seriefodbold:

Auning fik ét point i målløst topopgør

Auning IF og AH 2012 leverede en rigtig herrefight i en chancefyldt kamp uden mål

Af
Af Martin Schultz

”Det var en kamp, som man blev bange for at tabe. Der var mange chancer i begge ender lige til det allersidste. Vi kunne have vundet, men vi kunne også have tabt. Så vi var tilfredse med det ene point.”

Det siger cheftræner i Auning IF Claus Svenningsen efter at hans hold lørdag eftermiddag på det hyggelige Hørning Stadion på en efter årstiden godkendt bane spillede en rigtig herrefight mod AH2012 i et målløst opgør.

”Det var en mærkelig kamp. For begge hold havde chancer nok til at score og ramte stolperne, men mål fik vi ikke nogen af. De to hold stod godt til hinanden,” siger Claus Svenningsen, som oplevede AH 2012 som et godt hold af dygtige spillere med masser af fysik.

”Det var betydelig større end os, men vi kompenserede for den større fysik ved at arbejde hårdt,” siger Claus Svenningsen, der for første gang i år havde de to rutinerede spillere Christian Dahl Andersen og Anders Friis Laursen med på holdet. Begge er tilbage efter skader og var en styrkelse af holdet.

Tordenstøvle tæt på at score

Auning IF kom godt ud til kampen og var klar fra start i modsætning til sidste uges kamp mod Rougsø FF, hvor Auning startede kampen skidt og kom bagud med 1-0 inden holdet fik vendt skuden efter den første halve time og endte med at vinde kampen med 4-2.

”Vi kom også til chancer og Ronni ”Tordenstøvle” Jeppesen var ved at leve op til sit 'kælenavn', da han midt i halvlegen havde en god afslutning på indersiden af stolpen, hvor bolden trillede hen ad stregen uden at gå  i mål,” siger Claus Svenningsen.

Auning IF's målmand Jimmy Højholdt havde mange gode redninger og blev valgt til Kampens spiller.

Side om side i toppen

Auning IF måtte undvære rutinerede spillere som Espen Sørensen, Daniel Nielsen og Mikkel Schnoor på grund af skader, og i 2- halvleg mistede holdet lidt momentum, da Frederik Køtter måtte udgå på grund af problemer med hoften, og også Simon Damgaard viste træthedstegn hen mod slutningen af kampen.

Med det uafgjorte resultat ligger AH 2012 og Auning IF nu side om side i toppen af Serie 3 med hver 7 point og samme målscore på 6-3.

Lørdag kl. 15.00 tager Auning IF imod rækkens nr. 3 Vorup FB på Auning Stadion.  

Kampfakta

Serie 3, pulje 34

AH 2012 - Auning IF 0 - 0 (0 - 0)

Lørdag 14. april kl. 15.00 på Hørning Stadion

Auning IF's holdopstilling:

 1. Anders Friis Laursen
 2. Christian Dahl Andersen
 3. Frederik Køtter
 4. Jakob Bak Sloth Pedersen
 5. Jimmy Højholdt
 6. Mads Gundersen
 7. Martin Gundersen
 8. Ronni Jeppesen
 9. Simon Damgaard
 10. Simon Stampe
 11. Simon Vest
 12. Mads Møller
 13. Mads Storgaard
 14. Morten Meldgaard Fisker

Publiceret 17 April 2018 10:52

SENESTE TV