Rejser Annoncer
TEMAREJSE med dansk rejseleder

New Orleans –Jazz festival tur 2017

Få en Jazz oplevelse for livet… Tag med Samson Travel på en spændende 9-dages Tur til New Orleans

Velkommen på en spændende 8 dages tur til the Big Easy, som amerikanerne kærligt kalder New Orleans, Louisiana. Oplev metropolen som byder på en unik cocktail af kolonihistorie, mad, fest og farver – samt naturligvis jazz i verdensklasse!.

Klik her for at booke rejsen


Rejseleder: Fhv. luftkaptajn Stefan G. Rasmussen (foto)

Vi indkvarteres i New Orleans perle, det gamle franske kvarter, som netop også danner rammen om 4 dages uforglemmelige musikalske oplevelser når ”French Quarter Festival 2017” fra 6.. – 9. april blænder op for mere end 400 optrædener fra tyve forskellige scener fordelt omkring i den historiske gamle bydel, som afgrænses af Canal Street, North Rampart Street, Esplanade Avenue og Missisippi-floden.

Den officielle del af festivalen starter fredag formiddag med en kæmpe Brass Bands parade gennem French Quater. Her kan alle danse og gå bagefter orkestrene. Paraden plejer at slutte på Jackson Square, hvor en prominent person åbner festivalen.

Hver dag under festivalen er der info møde på hotellet om morgenen, hvor guiden fortæller om hvilke spillesteder der er værd at besøge den pågældende dag.

Der bliver også, som tilkøb, arrangeret 2 udflugter:

Køre og gåtur i Jazzens New Orleans
Ved Mikhala Iversen – Dansk guide bosat i New Orleans
Turen handler om New Orleans grundlæggelse . Vi besøger Congo Square ”The Birth Place of Jazz”! ”Treme”, hvor Secondline, Mardi Gras Indians og mange store nulevende Jazz musikkere bor. Vi hører om Creole arkitektur og mad m.m. Turen ligger allerede den første dag efter vi ankommer. Det er for, at man kan få en fornemmelse, for de områder, vi kommer til at bevæge os i under festival mv. Varighed ca. 2 timer.
Pris pr. deltager kr. 425,00 inkl. drikkepenge.

Sump og plantagetur
Whitney Plantage og sump i nærliggende område, ligeledes med Mikhala (som delvis guide).
Whitney Plantagen er nærmest et museum og optaget i “National Register” over historiske steder. Vi får en guidet tur rundt i huset og på plantagen. ”Big House” er et af de fineste overlevende eksempler på spansk Creole arkitektur og Whitney Plantagen er desuden, som et af de meget få historiske amerikanske huse, kendt for at have modtaget dekorative vægmalerier.

Vi skal også ud i sumpen, til bådene, der sejler os ind imellem det spanske mos på de gamle træer, hvor alligatorerne dukker op og bliver fodret. Der er også mulighed for at se det rige fugleliv. Sumpene er så ulig nogen anden natur og meget spændende. HUSK at tage solcreme, solhat og kamera med. I får brug for det hele.
Pris pr. deltager kr. 850,00 inkl. drikkepenge og let frokost

Der tages forbehold for ændringer i programmet.


Publiceret: 2 Februar 2017