Flleming Hansen er gået på politisk pension, men han tog en ny tørn i byrådets spørgetid i onsdags. Foto: Lars Norman Thomsen
Flleming Hansen er gået på politisk pension, men han tog en ny tørn i byrådets spørgetid i onsdags. Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Byråd: Gammel kending dukkede op i byrådets spørgetid

Flemming Hansen er gået på politisk pension, men på årets første byrådsmøde dukkede han i spørgetiden med en opfordring til sit gamle udvalg

Liberal Alliances Flemming Hansen, Mørke, stoppede i lokalpolitik ved årsskiftet efter eget ønske, men en gang politiker, altid politiker.

Motorcykelentusiasten Flemming Hansen havde taget turen til årets første byrådsmøde på Rådhuset i Ebeltoft for at overvære det nye byråds debut, og den nu forhenværende benyttede spørgetiden til lige at markere, at han fortsat er på.

"Jeg hedder Flemming Hansen," sagde han, da han kom frem til mikrofonen. Det fremkaldte naturligvis højlydte grin fra byrådet.

Flemming Hansens ærinde var såmænd blot at opfordre sit gamle udvalg, Udvalget for Natur, Teknik og Miljø (NTM) til at gøre noget effektivt ved rottebekæmpelsen i kommunen, fordi bl.a. erhvervslivet har store kvaler med rotter.

Borgmester Ole Bollesen (S) svarede sin tidligere kollega, at han var sikker på, at udvalget var klar over alvoren og ville handle.

Publiceret: 02. Februar 2018 20:32

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Grenaa Bladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt