Anna Sørensen var med sammenlagt 12 mål i kampene mod Nielstrup/Voldum og Mørke IF en afgørende spiller i begge opgør. Foto: Nørre Djurs HK
Anna Sørensen var med sammenlagt 12 mål i kampene mod Nielstrup/Voldum og Mørke IF en afgørende spiller i begge opgør. Foto: Nørre Djurs HK
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Damehåndbold - Serie 2: Nørre Djurs HK tre sejre fra en sikker oprykningsbillet

Glesborg-klubbens bedste håndbolddamer er fortsat uden pointtab i foråret efter sikre sejre over Nielstrup/Voldum og Mørke IF

Scorekort Nørre Djurs HK mod Nielstrup/Voldum:

 • Anna Sørensen 6
 • Celine Poulsen 4
 • Cathrin Sørensen 4 
 • Nana Mygind 3
 • Mette Musse Kristensen 2
 • Jeanette Lønsgreen 1 

Scorekort Nørre Djurs HK mod Mørke IF:

 • Anna Sørensen 6
 • Birgitte Bønnerup 3
 • Sara Fris 3
 • Celine Poulsen 3
 • Mette Musse Kristensen 3
 • Cathrin Sørensen 2
 • Rikke Bording 2

Nørre Djurs HK har med lutter sejre i forårets første syv kampe bragt sig i en gunstig position, før de resterende tre turneringsrunder.

Senest er det blevet til sejre over Nielstrup/Voldum 20-15 på hjemmebane og 22-16 på udebane over agterlanternen Mørke IF.

Nørre Djurs HK mangler at møde Kolind-Perstrup hjemme og FC Grenaa og Ebeltoft ude i nævnte rækkefølge.

Slutkampen mod Ebeltoft kan blive den helt store gyser, hvis begge klubber vinder rub og stub før deres indbyrdes møde.

Ebeltoft er nemlig kun to point efter Nørre Djurs HK, og er det også tilfældet, når de to klubber mødes i Ebeltoft Idrætscenter 26. marts, bliver resultatet af opgøret afgørende for, hvilken af de to klubber, der spiller i Serie 1 efter sommerferien.

Nørre Djurs HK vandt det første møde hjemme i Nørre Djurs Hallen med 23-19, så holdet har fire mål at give af i returopgøret, idet resultaterne i indbyrdes kampe er afgørende, hvis to hold slutter med samme pointantal.

Sejr over Serie 1 hold

Som optakt til opgøret mod Nielstrup/Voldum spillede Nørre Djurs HK en træningskamp mod Spentrup - tophold i Serie 1.

Med en sejr på 34-29 gav kampen et fingerpeg om, at Nørre Djurs HK vil kunne begå sig på en hylde højere end den nuværende.

Kampen betød imidlertid en skade til stregspiller Rikke Bording, som forhindrede hende i at være med mod Nielstrup/Voldum.

Det gav plads til Jeanette Lønsgreen fra andetholdet og comeback til Celine Poulsen efter en længere skadespause, og de to nye gjorde det godt i både forsvar og angreb, ifølge træner Lars Andersen.

"Alt rusten var desværre ikke blev banket af i træningskampen, men det blev en sejr som aldrig var i fare, fordi vi var klart modstanderen overlegen, når vi ramte vores fart og timing," siger Lars Andersen.

Han fremhæver sine to stregspillere og især bagspiller Anna Sørensen og målvogter Gitte Mathiesen for gode indsatser.

Gitte Mathiesen reddede således tre straffekast.

Sejren aldrig i fare

Til kampen i søndags mod Mørke måtte cheftræneren hekse lidt, fordi andetholdet, ligeledes i Serie 2, skulle spille en vigtig kamp mod Hornslet. I tilfælde af sejr ville det nyoprykkede andethold være sikre på forbliven i rækken. Det lykkedes - Nørre Djurs HK vandt sikkert med 24-13.

Lars Andersen måtte tage en skadet Rikke Bording med som gardering på førsteholdet og hente Birgitte Bønnerup tilbage på holdet. Hun har ellers døjet med rygproblemer på det seneste.

"Alle spillede en meget flot første halvleg hvor vi var Mørke overlegne. Vi førte 11-4 ved pausen, fordi vores hurtige kontrafase tog pusten fra Mørkes spillere," siger Lars Andersen.

Efter pausen gik Nørre Djurs HK ned i kadence, men storsejren var aldrig i fare.

"En opløftende præstation før de sidste kampe, hvor vi håber at have fuldt hold til rådighed, så vi kan sikre os den oprykning, som pigerne så meget tørster efter," afrunder Lars Andersen.

Publiceret: 09. Marts 2017 12:44

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Grenaa

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!