Fakta Kolind er kåret som distriktets bedste Fakta butik. Fra venstre ses: salgschef Keld Larsen, butikschef Jane Jensen og souschef Alexander Jacobsen. Foto: Fakta
Fakta Kolind er kåret som distriktets bedste Fakta butik. Fra venstre ses: salgschef Keld Larsen, butikschef Jane Jensen og souschef Alexander Jacobsen. Foto: Fakta
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Discountbutik: Fakta Kolind øverst på skamlen

Hyldest til butikschefen og hendes crew på Faktas årlige lederkonference. Fakta Kolind kåret som Årets Butik

Der var hæder og rosende ord til Fakta Kolind på Faktas årlige lederkonference i Fredericia - supermarkedskæden ejes af Coop Danmark.

Her blev Fakta Kolind kåret til distriktets bedste Fakta butik.

“Titlen som distriktets bedste Fakta butik er kædens fineste anerkendelse af indsatsen i butikken, og er resultatet af en målrettet indsats for at holde en høj butiks- og servicestandard,” forklarer salgschef Keld Larsen, Fakta.

Han siger:

“Butikken har igennem længere tid udviklet sig flot på alle tal, men titlen som Årets Butik i distriktet handler om mere end tal. Kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel, er også faktorer som vægtes højt i vurderingen af butikkerne.”

Keep it simple

Butikschef Jane Jensen og hendes medarbejderstab i Fakta Kolind fik dette skudsmål i motivationen for at blive kåret som Årets Butik:

”De gør ikke tingene svære end de er. Butikken har altid et højt niveau med fokus på frugt/grønt og kød. Samtidig er butikkens serviceniveau helt i top, og tilbagemeldingerne fra kunderne er, at de sjældent går forgæves i Fakta Kolind.”

Butikken åbnede på Stadion Allé i Kolind i september 2014.

 

Publiceret: 08. Februar 2018 13:23

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Grenaa Bladet