Der sker ingen ændringer af udgivelserne Grenaa Bladet og DjurslandsPosten.
Der sker ingen ændringer af udgivelserne Grenaa Bladet og DjurslandsPosten.
Foto: Søren Andersen
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DjurslandsPosten og Grenaa Bladet fortsætter

Kontorerne bevares i Grenaa og Auning

Af Søren Andersen

NORDDJURS: Kort før sommerferien skete der en stor ændring i det lokale mediebillede i Østjylland, da det blev meldt ud, at Politikens Lokalaviser havde købt en stribe ugeaviser af Jysk-Fynske Medier.

Her på Djursland betød det blandt andet nye ejere til aviserne Ebeltoft Folketidende, Grenaa Bladet, Folkebladet Djursland og DjurslandsPosten.

Siden har man i ledelsen af Politikens Lokalaviser, der er et selvstændigt datterselskab i Danmarks største mediekoncern, JP/Politikens Hus, foretaget en vurdering af hver enkelt udgivelse - og resultatet betyder uændret drift af Grenaa Bladet og DjurslandsPosten.

“De to aviser vurderer vi til at have et stort potentiale, økonomisk og læsermæssigt. Derfor er vi enige om, at de skal fortsætte på uændrede vilkår,” siger Claus Krogh, der er chefredaktør for Politikens Lokalaviser.

Beslutningen betyder også, at man i Norddjurs bevarer kontoret på Østerbrogade 45 i Grenaa og kontoret på Mølletorvet i Auning. Her vil man også fortsat møde avisernes annoncesælgere og de redaktionelle medarbejdere, som har stor erfaring med at følge de lokale nyheder helt til dørs.

“Vi er naturligvis glade for beslutningen. I en tid, hvor andre medier koncentrerer sig om de store byer, er det vigtigt, at man lokalt bevarer et talerør tæt på borgerne og deres hverdag. Hvem skulle ellers være der for at fortælle, når der er nye butikker på vej, når der bygges nyt og hvad de lokale politikere har gang i, siger de tre tre redaktionelle medarbejdere, Søren Andersen, John Pedersen og Tommy Loberg Jøns.

Politikens Lokalaviser A/S leverer lokale nyheder og lokal markedsføring til mere end 1,7 millioner husstande i Danmark og Sverige hver uge. Det sker gennem gratis, lokale ugeaviser og via lokale netaviser, mobilsites og web-tv.

Publiceret: 29. August 2017 09:46

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Grenaa

Bøger
ANNONCER
Se flere