Rønde Handelsgymnasiums seje piger er for andet år i træk klar til de afgørende kampe om det danske mesterskab for handelsskoler. Foto: Rønde HHX
Rønde Handelsgymnasiums seje piger er for andet år i træk klar til de afgørende kampe om det danske mesterskab for handelsskoler. Foto: Rønde HHX
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

DM for handelsskoler: Rønde HHX piger overstrålede drengene

For andet år i træk deltager Rønde Handelsgymnasiums piger i de afsluttende danske mesterskaber for handelsskoler

Rønde Handelsgymnasium har fodboldpiger, der vil frem over isen. For andet år i træk skal pigerne spille, når det danske mesterskab for handelsskoler bliver afgjort i weekenden 3.-4. oktober.

I kvalifikationsrunden i sidste uge besejrede Rønde pigerne Odense Tietgen skole, Randers Tradium og spillede uafgjort med Vejle. Det var mere end nok til at gå videre til de afgørende DM-kampe.

En stolt træner, Frederik Thøgersen, roser pigerne for indsatsen.

“Pigerne kæmpede og fightede helt fantastisk og fik 0-0 mod Vejle i den sidste kamp. Det var nok til, at pigerne kvalificerede sig for andet år i træk til finalestævnet,” lyder det fra en glad Thøgersen, selv tidligere aktiv fodboldspiller i blandt andet FC Djursland, TRIF og Grenaa IF.

Rønde Handelsgymnasiums drenge formåede ikke at følge op på pigernes gode præstation. Drengene måtte således lade livet ved kvalifikationsstævnet.

Publiceret: 22. September 2017 10:36

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Grenaa

ANNONCER
Se flere