Flying Superkids tager på forårsturné, og Grenaa er med på listen, hvor de optræder 20. april i idrætscenteret. Pressefoto
Flying Superkids tager på forårsturné, og Grenaa er med på listen, hvor de optræder 20. april i idrætscenteret. Pressefoto
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Flyvende superbørn vender tilbage til Grenaa

Grenaa Idrætscenter lægger 20. april rammer til de hæsblæsende Superkids

gymnastik-show
Grenaa grenaa tog så godt mod Flying Superkids i 2015, at superbørnene næsten ikke har kunnet vente med at komme tilbage. De optræder derfor i Grenaa Idrætscenter 20. april som en del af deres forårsturné.

Flying Superkids medbringer et væld af showteknik og et kæmpe lysshow, omdanner hallen til en fuld udrustet show-arena, og så går det løs med superbørnenes verdensberømte blanding af gymnastik, akrobatik, spring, dans, masser af højt humør og fed musik.

“Vi glæder os helt vildt til at vende tilbage til Grenaa. Vi var der sidst i 2015, og da var der jo nærmest landskampstemning, så det ser jeg og superbørnene frem til at opleve igen. Sidste gang var vi så heldige, at billetterne var udsolgt længe før forestillingen, og det er selvfølgelig på grund af den store efterspørgsel, at vi har valgt at komme igen,” fortæller direktør Lars Godbersen i en pressemeddelelse fra Flying Superkids.

’Superbørnene’ har over vinteren trænet for fuld gas trænet og udviklet nye numre til forestillingen, som nu er ved at være klar til at blive fremvist for første gang.

Billetsalget til forestillingen i Grenaa er startet på www.flyingsuperkids.com.jesl

Publiceret: 13. Marts 2018 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Grenaa Bladet

Bøger
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt