Rikke Hjulmand tilbage i Auning Idrætscenter tirsdag aften
Rikke Hjulmand tilbage i Auning Idrætscenter tirsdag aften
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Foreningsliv: Hvordan holder man liv i en moderne idrætsforening?

Rikke Hjulmand, projektleder i Dansk Idrætsforbund og tidligere Auning pige, giver foreningslivets repræsentanter konkrete bud på, hvordan man holder liv i foreningerne anno 2017

Hvordan holder man som forening fast i sine medlemmer? Hvordan motiveres de frivillige bedst? Og hvordan får foreningen fremgang?

Det er nogle af emnerne, som Rikke Hjulmand, der er projektleder i Dansk Idrætsforbund og beskæftiger sig med foreningsudvikling, kommer ind på, når hun tirsdag 16. maj klokken 19 kommer i Auning Idræts- og Kulturcenter. Bag arrangementet står AIK, der indbyder alle idrætscenterets brugere til inspirationsmødet.

Rikke Hjulmand er født og opvokset i Auning og har en fortid som elitespiller i volleyball. Hun er søster til Kasper Hjulmand, cheftræner for FC Nordsjællands bedste fodboldspillere.

“Vi er helt sikre på, at Rikke Hjulmand, i kraft af sit arbejde og med sin opvækst i Auning, kan inspirere os alle med ideer til bl.a. medlemsfastholdelse, medlemsfremgang og foreningsudvikling. Og forhåbenlig også kan give inspiration til hvordan foreningerne og brugerne kan få endnu mere ud af et samarbejde på tværs og et endnu tættere samarbejde med vores fælles idrætscenter,” lyder det fra AIK.

Hver forening opfordres til at møde talstærkt op. Det er gratis og AIK byder på kaffe og kage.

Tilmelding til Madeleine Johansen via sms på 4062 6361.

Publiceret: 12. Maj 2017 19:09

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Grenaa

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!