Landmadsbutikken i Studsgade i Aarhus kører glimrende, og ejerne kører under alle omstændigheder forretningen videre.
Landmadsbutikken i Studsgade i Aarhus kører glimrende, og ejerne kører under alle omstændigheder forretningen videre.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Forretning: Lokal Landmad fortsætter sin gode forretning

Lukket Landmad

Landmad-butikkerne i Roskilde og Holbæk lukkede i sommer, mens butikken i Silkeborg er i gang med at lukke. Butikken i Grenaa var ejet af Louise Dolmer, som står bag konceptet, og den lukkede således i forbindelse med konkursen.

Det er endnu uvist, om butikken i Grenaa genopstår med en eventuel ny ejer.

Den seneste måned har været frustrerende for de Landmad-butikker, der nok har båret navnet, men ellers ikke er berørt af den konkurs, som ramte selve konceptet 'Landmad'

En af dem er forretningen i Studsgade i Aarhus, hvor søstrene Maria og Birgitte Bager sammen driver en velfungerende forretning. De tog i august sidste år franchise i den moderne gårdbutik, og det er siden gået så godt, at de for fire måneder siden også tilføjede en café til foretagendet.

Det har således været en temmelig uforudset udfordring, at de pludselig måtte forholde sig til en konkurs, når de nu selv kan se på deres egen sunde forretning.

“Vi kunne virkelig godt have været det hele foruden. Det er hårdt at være en del af noget, der har konkurs hængende over sig, fordi der ligger alt muligt negativt i det. Det skaber jo sin egen historie. Jeg kan godt høre, at nogen forbinder vores forretning med det, der foregår i Grenaa, så jeg vil meget gerne have, at det her snart bliver afklaret, så vi kan komme videre,” siger Maria Bager.

Videre kommer de nok først for alvor, når de nye ejere fra Nine United A/S finder ud af, i hvilken retning der fremtidigt skal trækkes i. 

Ejer af Nine United A/S Troels Holch Povlsen er også en del af ejerkredsen af gods- og herregårdssamarbejdet 'De 5 Gårde', og netop her kan Maria Bager sagtens se ræsonnementet fra de nye ejere i at bygge den forretning ind i det Landmadskoncept, som indtil for nylig næsten kun har nydt positiv omtale. Derfor afventer Maria og Birgitte Bager nu på, hvilke konkrete planer, de skal forholde sig til.

“Vi handler selv direkte med vores producenter, så som sådan har vi ikke noget at gøre med de forhold, som Landmads-konceptet aktuelt skal forholde sig til. Det vi skal finde ud af, er jo om det er interessant for os og for Nine United at fortsætte i en konstellation, hvor der skal være en butik, der hedder Landmad. Men butikken er jo vores, så i en eller anden form kommer vi til at køre videre under alle omstændigheder,” fastslår Maria Bager. 

Publiceret: 03. Oktober 2017 11:30
Se også:

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Grenaa

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt