Kira Martinis Kvartet kommer på musikalsk besøg på Gjerrild Vandrerhjem.
Kira Martinis Kvartet kommer på musikalsk besøg på Gjerrild Vandrerhjem.
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gjerrild: Nye toner fra vandrerhjemmet med varm vinterjazz

Det nye værtspar på Gjerrild Vandrerhjem realiserer ideen om udenfor højsæsonen at bruge rammerne som kulturelt mødested

FAKTA

Vinterjazz med Kira Martinis Kvartet

Lørdag 25. marts kl. 19.00 på Gjerrild Vandrerhjem 

Pladsbestilling på Facebooksiden eller direkte til vandrerhjemmet på 86 38 41 99

Mulighed for overnatning for tilrejsende.

 

”Vi har altid syntes, at vandrerhjemmet var et inspirerende sted at komme. At vi så kan krydre det med events, gør det kun endnu sjovere.”

Det siger det nye værtspar på Gjerrild Vandrerhjem, Nina og Stephen Barret, som lørdag 25. marts inviterer til varm og sen ”vinterjazz” med Kira Martinis Kvartet.

Dermed lægger Nina og Stephen Barret flot ud med at realisere drømmen om, at vandrerhjemmet skal udvikle sig til et kulturelt mødested, hvor meningsdannere, kunstnere, der har noget på hjertet, og andre kan opleves udenfor højsæsonen, når vandrerhjemmet ikke er fyldt med de forventede sommergæster.

”Det er superdejligt at få lov til at bruge vandrerhjemmet som et mødested for byen og omegn, uanset om det drejer sig om spisning, foredrag eller musik,” siger Nina og Stephen Barret, som sidste efterår flyttede fra Stenvad til Gjerrild for at overtage vandrerhjemmet.

Fin tilslutning til foredrag

Forleden indledtes vandrerhjemmets kulturprogram med et billedforedrag ved slotsgartner Peter Bonde Poulsen, som er ansvarlig for Egeskovs park og have. Der var fin tilslutning og en hyggelig stemning ved kaffebordet i de nyindrettede lokaler, så Nina og Stephen Barret har fået medvind fra starten. Og næste arrangement er således klar, når der bliver ”vinterjazz” med et nyt stjerneskud i den danske jazzverden, Kira Martinis Kvartet.

”Deres musikstil er livsbekræftende, kærlig jazz, med en smuk klang - ikke mindst af den unge sangerinde Kira, der leverer gamle gospelsange, så englene synger. Jazz-bandet bevæger sig rundt i både Bossa, Samba, New Orleans, Funk, med en forkærlighed for at mixe genrer, samt egne kompositioner. Det er et stærkt hold af velkendte jazzmusikere med blandt andet basunisten 'Fessor', der lagde navn til 'Fessors Big City Band'.”

”Vi glæder os meget til vores jazzaften. Når lokalet ikke er for stort, indbydes der til den intime, direkte kontakt til publikum. Og mon ikke der er plads til 2-3 events inden sommersæsonen er over os,” siger Nina og Stephen Barret.

Publiceret: 09. Marts 2017 10:31

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Grenaa

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt
ERROR: Macro disqus is missing!