Gymnasterne i TramGym Djurs kommer ikke sovende til deres gode resultater. Klubben er et godt eksempel på, at seriøs træning og et socialt fællesskab sagtens kan gå hånd i hånd. Arkivfoto
Gymnasterne i TramGym Djurs kommer ikke sovende til deres gode resultater. Klubben er et godt eksempel på, at seriøs træning og et socialt fællesskab sagtens kan gå hånd i hånd. Arkivfoto
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Gymnastik: Medaljeregn på TeamGym Djurs

TeamGym Djurs’ drenge og piger vandt masser af metal ved de Jyske Mesterskaber

Tre guldmedaljer, to sølvmedaljer og et mulehår fra en bronzemedalje blev resultatet, da seks hold fra TeamGym Djurs deltog i Jyske Mesterskaber i Vejlby Risskov-Hallen i weekenden 3.-6. marts.

Jyske Mesterskaber er traditionen tro årets første holdkonkurrence, og med weekendens resultater er konkurrencesæsonen for TeamGym Djurs for alvor skudt i gang.

Minipige 3- holdet åbnede ballet fredag i 4. division. Det er første gang, holdet deltager i en A-konkurrence. Pigerne klarede det så flot, at de velfortjent kunne indtage en fjerdeplads kun 0,084 point fra bronzemedaljen.

Lørdag morgen var det Micropigernes tur til at vise, hvad de havde trænet på. Pigerne stillede sidste år op i U8-begynder, så for dem var det en oplevelse i sig selv at være til en 'rigtig' konkurrence. Efter tre veludførte discipliner kunne pigerne hænge guldmedaljerne om halsen, da de med en samlet score på 35,549 vandt micropige 2. division – en karakter, der var over syv point højere end de nærmeste konkurrenter.

Guld for andet år i træk

Senere på dagen var det Minidrengenes tur til at give de andre hold i 1. division kamp til stregen. Drengene lagde ud med en veludført rytme, og trods kiks i springene viste drengene, at de havde niveau til at hive sølvmedaljerne med hjem.

Søndag eftermiddag skulle de sidste tre hold fra TeamGym Djurs i ilden. De Jyske Mesterskaber er i juniorrækkerne et åbent mesterskab med deltagende hold fra hele landet hvorimod de øvrige TeamGym Djurs hold udelukkende kæmpede mod jyske hold. Juniorpigerne lagde ud i 2. division med en sikker præstation, hvilket rakte til en fornemme guldmedaljer og stor jubel.

Efterfølgende blev det Minipige 2's tur til at vise dommerne og de fremmødte TeamGym Djurs fans, hvad de kunne. Flotte spring og en veludført rytme sikrede dem sølvmedaljer i 2. division.

Til slut skulle Minipige 1 forsøge at forsvare titlen som Jyske Mestre. Efter tre sikre discipliner lykkedes det at hive guldmedaljerne med hjem for andet år i træk.

Publiceret: 20. Marts 2017 05:00

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder hver
dag fra Lokalavisen Grenaa

ANNONCER
Se flere
ERROR: Macro disqus is missing!