Kommunalvalg 2017
Kai Hansen
Kai Hansen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17 - debat Norddjurs: Østergaard alene i verden? – Nej slet ikke

Af Kai Hansen (V) - kandidat til KV17:

"Debatten for fremtidens skolestruktur i Norddjurs er skubbet i gang. Udvalgsformand Lars Østergaard (V) peger på nogle løsningforslag. En del kritikere ser kun på sognepolitik og ikke på helheden. Har selv tidligere været medlem fire år i samme udvalg. Allerede dengang vidste alle, økonomi og faldende børnetal kun gjorde tingene værre. Noget skal der ske, - hurtigt. 

Læs også: 

Kommentar: Østergaard alene i verden - Bjerregaards store chance

Forældrene har for længst valgt. De har i stor udstrækning benyttet friheden. Friheden til at vælge, hvor eget barn skal gå i skole. Mange har endda valgt skole uden for Norddjurs. Det er altså ikke dem, der kæmper for en LOKAL skole. 

Som underviser gennem 40 år, kan kun siges, at forholdene for lærerne omkring efteruddannelse og dårligere bygninger ikke har været ringere. Pengene er der ikke. De ansatte gør, hvad de kan men behøver hjælp. Ved at tænke omlægninger kan vi få bedre forhold. 

Landsbyerne dør, lyder det. Fritidslivet er væk. Noget sludder, der ikke er belæg for. Se på f.eks. Nørager, der blev årets landsby med fornemme fritidsmuligheder uden en skole. Norddjurs har 46 bysamfund og de fleste uden en skole. 

Skolerne skal give bedst mulig undervisning. Det fortjener børnene. Jeg er ikke opdateret til præcist at kunne pege på den endelige løsning, men stiller gerne op til arbejdet med at skabe forbedringer."

 

Publiceret: 19. Oktober 2017 09:16

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Grenaa

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt