Kommunalvalg 2017
Inger Terkelsen (th.), der her ses sammen med borgmester Claus Wistoft (V), opstiller for Liberal Alliance: Foto: Lars Norman Thomsen
Inger Terkelsen (th.), der her ses sammen med borgmester Claus Wistoft (V), opstiller for Liberal Alliance: Foto: Lars Norman Thomsen
Skriv kommentar
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

KV17 - debat Syddjurs: Skal Kalø Slotskro rives ned?

Af Inger Terkildsen, kandidat til KV17 for Liberal Alliance:

"Hvorfor skal Slotskroen væk?

Hvorfor skal der ikke være et besøgscenter der?

Hvorfor er det altid enten eller?

Min helt klare opfattelse er, at vi sagtens kan finde en løsning på, at vi kan bevare vores skønne plet og dejlige spisested, kiosk osv. samtidig med, at vi får et besøgscenter til vores Nationalpark.

Hvorfor skal vi ikke prøve at finde nogle gode løsninger, hvor flest mulige personer bliver glade og tilfredse. Jeg tror nærmest, der skal en folkeafstemning til, før vi har det rigtige resultat, hvis det er demokratiet der skal sejre.

Men det bliver et smalt flertal, og der står en masse mennesker tilbage, som bestemt ikke er tilfredse. Jeg tror det kan blive både det ene og det andet.

Jeg syntes foreningerne for og imod og politikkerne har deres fornemste opgave i at finde en løsning. Det syntes jeg vores gode forpagter på kroen har gjort mange tiltag for at komme i møde, men der lyttes ikke.

Jeg vil gerne arbejde for, at der findes en løsning som flest mulige er tilfredse med." 

Publiceret: 17. Oktober 2017 06:15

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Lokalavisen Grenaa

ANNONCER
Se flere
Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt