Så er der igen motionsbanko på Auning Bibliotek. Det er der 17. marts.
Så er der igen motionsbanko på Auning Bibliotek. Det er der 17. marts.
Del på Facebook
Del på Twitter
Udskriv
Send e-mail

Motionsbanko kommer igen til byen

Så kan hele familien komme til motionsbanko på biblioteket 17. marts

Så er det tid til motionsbanko igen, lørdag 17. marts klokken 10 til 13. Her har borgerne mulighed for at starte dagen på en hyggelig måde, ved først at få motion og derefter mulighed for at benytte biblioteket. Med god samvittighed efter en dejlig lang gåtur, kan der lånes bøger, film eller spil.

Motionsbanko arrangeres i samarbejde mellem Auning Bibliotek og Støtteforeningen Bodia, der vil være start og mål ved biblioteket. Bankopladerne købes på biblioteket og der får man udleveret et kort, hvor ruten er tegner ind på. Det vil være muligt at deltage både med barnevogne og kørestole. Deltagerne kan vælge enten at gå eller løbe turen rundt.

Når man kommer tilbage på biblioteket, bliver pladerne tjekket, og hvis man er så heldig, at der er en fuld plade, vil der være et udvalg af præmier, som vinderne kan vælge imellem. Der vil både være præmier til børn og voksne. Såsom bolde, bøger, spændende pakker, gavekort og så videre. Derudover vil man kunne få et glas saftvand til at slukke tørsten med. Overskuddet fra salget af bankopladerne går ubeskåret til Bodia, der har til formål at samle penge ind til børnehaverne og dagplejerne i Auning og Øster Alling. Kapp

Publiceret: 11. Marts 2018 01:12

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få de lokale nyheder og
annoncer hver dag fra Grenaa Bladet

Politiken
Seneste nyt
Ekstra Bladet
Seneste nyt
Jyllands-Posten
Seneste nyt