Erhvervsliv:

Ejendomsmægler har valgt at gå solo

Claus Laursen har fået hjemmekontor på bopælen i Nørager

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det har ligget i kortene et stykke tid, at den lokalkendte ejendomsmægler Claus Laursen, Nørager, var på vej til at få foden under eget bord.

Efter længerevarende ansættelser hos først Ejendomsmæglerfirmaet John Frandsen og siden hos Nybolig Jeppesen & Sørensen har Claus Laursen etableret sig med hjemmekontor i parcelhuset i Nørager.

Firmanavnet er BoligOne Djurs – Randers SØ.

En gammel drøm

Claus Laursen, 42, har altid vidst, at han på et tidspunkt skulle være selvstændig ejendomsmægler.

“Jeg har i de seneste år leget mere og mere med tanken, og nu bød muligheden sig. Derfor hopper jeg ud i det, og jeg har trods alt godt 15 års erfaring og et stort netværk i fritids- og erhvervslivet på Djursland og i Randers området, der gør, at det ikke bare er på lykke og fromme, at jeg bliver selvstændig,” siger Claus Laursen, der er født og opvokset i Hørning ved Assentoft, men altid er kommet meget til Nørager siden drengeårene på grund af familiære relationer i den lille landsby.

Nu kunne han ikke forestille sig at bo et andet sted, og det samme gælder hans kone og søn.

Claus Laursen understreger, at det ikke er utilfredshed med sit seneste arbejdssted, der gør, at han bliver sin egen direktør.

“Overhovedet ikke, både hos Nybolig og før da hos John Frandsen havde jeg gode arbejdsforhold og kolleger, og det er her, jeg har lært håndværket suppleret med de uddannelser, som jeg løbende har bygget på,” siger han.

“Jeg motiveres af tanken om at skabe min egen virksomhed, og jeg har en klar holdning til, hvordan man agerer ejendomsmægler, når målet er at skabe kunderelationer med troværdighed og ærlighed i højsædet” forklarer Claus Laursen.

“Stort set alle advokater, pengeinstitutter og banker kender mig, og det jeg står for.”

Han startede ud med eget skrivebord 1. maj 2017, og den første måned er forløbet godt.

“Telefonerne har ringet mange gange, og jeg kan tydeligt mærke, at aktiviteten på boligmarkedet er stigende i området. Dels grundet god vækst i Randers området, og dels fordi Djursland viser gode og positive tendenser for salg og køb af helårsboliger og fritidshuse.”

BoligOne kæden

  • BoligOne blev etableret i januar 2008 som en del af RealMæglerne Holding A/S, der er Danmarks største selvstændige ejendomsmæglerkæde 
  • BoligOne er en landsdækkende ejendomsmæglerkæde, bestående af selvstændige ejendomsmæglere, som har fokus på kundenetværk og stærke relationer

Publiceret 07 June 2017 15:35

Grenaa Bladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Grenaa Bladet
SENESTE TV