Bedstefar tag dine tænder på:

Bedstefædre skal leve sundere

Maddage med bedsteforældre sætter fokus på mænds sundhed

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det er fedt at være far, bedstefar eller have en anden relation til et barn - og nære relationer er afgørende for trivsel og sundhed.
Det er godt for både barn og forældre, at barnet er sammen med begge forældre, og at begge forældre får oplevelsen af at have ansvar og være meget sammen med barnet - det vil blandt andet sætte sig spor langt frem i forholdet mellem (bedste)forældre og barn. Der er undersøgelser, der peger på, at mænd, der er engagerede i deres børn, har bedre sundhed end mænd generelt.

Fars/bedstefars Store Maddag er et arrangement, der sætter fokus på, hvordan mad kan bygge bro mellem generationer og relationer.
Fædre, og bedstefædre og børn går i køkkenet sammen, laver dejlig mad og hygger sig. Arrangementet er for fædre og bedstefædre og deres børn/børnebørn, der går i 2.-4.klasse.
Hvis bedstefar ikke har mulighed for at komme, er det helt i orden, at barnet følges med far, bonusfar, onkel eller en anden mand.

Kødboller med kærlighedssovs

“Med Fars/bedstefars Store Maddag sætter vi fokus på mænds sundhed på en sjov og anderledes måde, hvor mændene kan komme og afprøve madkundskaberne sammen med deres børn og børnebørn. Det er vigtigt at skabe rammer for gode oplevelser sammen med ens børn og børnebørn, og hvis man samtidig kan lære at leve sundt, er det rigtig godt”, siger formand for udvalget for sundhed, ældre- socialområdet Ole Bollesen i en pressemeddelelse.

Syddjurs Kommune har arrangeret fire Store Maddage, hvor der vil være undervisere, der sætter gang i køkkenløjerne.

Menuen består af Fars/Bedstefars Italienske Kødboller med Kærlighedssauce.

Det foregår mandag 12. juni kl.16-19 i Kernehuset, Ebeltoft - tirsdag 13. juni kl.16-19 i Madhuset, Hornslet Skole - onsdag 14. juni kl.16-19 på Karpenhøj Naturcenter, Knebel - torsdag 15. juni kl. 16-19 i A-huset, Rønde.

Publiceret 09 June 2017 18:58

Grenaa Bladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Grenaa Bladet
SENESTE TV