Seriefodbold - Serie 3:

Rougsø FF kunne ikke spænde ben for IF Midtdjurs’ oprykning

Rougsø FF fik ikke revanche i sæsonens tredje kamp mod IF Midtdjurs i 3-1 nederlag på Ørsted Stadion

Af
Af Martin Schultz

Rougsø FF ville godt have drillet gæsterne fra IF Midtdjurs, da de to hold for tredie gang i sæsonen tørnede sammen fredag aften i uvenligt regnvejr på Ørsted Stadion.
Sæsonens første kamp blev afbrudt dybt ind i 2. halvleg på grund af tordenvejr ved stillingen 1-0 til IF Midtdjurs. DBU Jylland dikterede ny kamp, og her tog IF Midtdjurs ikke på gæsterne fra Rougsø FF med fløjlshandsker og sendte dem hjem til Norddjurs med en sæk på 6-0.
Læs også: IF Midtdjurs rykker op efter sikker sejr over Rougsø FF

Det var således Rougsø FF, som havde revanche til gode fredag aften på Ørsted Stadion, men det var ifølge Rougsø FF træner Jesper Møgelvang favoritterne fra IF Midtdjurs, som kom klart bedst ud til kampen, og de havde nær bragt sig foran på deres første angreb. Efter ti minutters spil begik Mads Katholm straffespark, men det sparkede udeholdets Mikkel Fanø dog på stolpen. Endnu ti minutter senere bragte Anel Alagic udeholdet foran med 1-0 efter et forsvarskiks.
”Midtdjurs sad på det meste, og vi havde svært ved at komme rigtigt ind i kampen, men vores spillere kæmpede med næb og kløer, men Midtdjurs har offensive spillere med stor fart, og de pressede os til at lave fejl. Ti minutter før pausen resulterede en batalje i vores højre side i en advarsel til udeholdets Ahmad Al-Bahadli,” fortæller Jesper Møgelvang.
”Tre minutter før pausen lavede vi endnu et forsvarskiks, og Mikkel Fanø strøg alene i gennem og bragte flot med sit venstreben Midtdjurs foran med 2-0, hvilket var en streg i regningen for os efter den regnfulde første halvleg. I anden halvleg tog Midtdjurs igen teten, og Ahmad Al-Bahadli bragte kort inde i anden halvleg sit hold foran med 3-0, og så var kampen lukket.”


Tillykke til IF Midtdjurs med oprykningen

”Midtdjurs slog lidt op i banen, og kampens tempo faldt lidt, så vi kunne overtage lidt mere af spillet, og vi forsøgte efter bedste evne at komme tilbage i opgøret. Med en halv time igen sparkede Lars Thomsen et frispark mod udeholdets mål, og Søren Gribsholt snød sin egen målmand med et selvmål, og derved fik vi reduceret til 1-3,” siger Jesper Møgelvang.
”Vi forsøgte også ihærdigt at komme på 2-3, men Midtdjurs kunne lige såvel have scoret til 1-4 - blandt andet havde de et forsøg på stolpen. Vi kan ikke pille ved deres sejr og ved deres oprykning, og herfra skal der lyde et tillykke til deres spillere og ledere.”
Nu mangler Rougsø FF kun udekampen på fredag i Vorup, og derefter kan holdet se frem til en tiltrængt sommerpause.

Kampfakta

Serie 3, Serie 34
Rougsø FF - IF Midtdjurs 1-3 (0-2)
Fredag 9. juni kl. 19.00 på Ørsted Stadion

Se holdopstillinger og målscorere i tidligere kampreferat (www.norddjurs.lokalavisen.dk)

Topscorerliste hos Rougsø FF:
1. Lars Thomsen - 9
2. Søren Bai - 4
2. Casper Bruus - 4
4. Rasmus Gjesing - 3
5. Mads Kusk - 2
5. Jannick Nielsen - 2
7. Søren Jakobsen - 1
Selvmål - 1

Man of the match hos Rougsø FF:
1. Jannick Nielsen - 5
2. Anders Lindegaard - 4
3. Søren Bugge - 3
4. Jonas Kusk - 1
4. Søren Bai - 1
4. Lars Thomsen – 1

Publiceret 11 June 2017 13:23

Grenaa Bladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Grenaa Bladet
SENESTE TV