Seriefodbold - Serie 2:

Gået over alt forventning for Aastrup-Hammelev

Cheftræner Kim Busse er ovenud tilfreds med sæsonens forløb - ikke mindst efter en mareridtsagtig start med fire nederlag i træk

Af
Af Lars Norman Thomsen

"Det er gået over alt forventning, det har bare været en superfantastisk sæson," kommer det prompte fra cheftræner i Aastrup-Hammelev, Kim Busse.
Han var meget lidt optimistisk ved sæsonstart, hvor nederlag i træningskampe på 5-0 og 4-0 til Auning og Østdjurs 91 ikke ligefrem pegede i retning, at Aastrup/Hammelev ville få en god sæson.
"Vi tabte da også de fire første turneringskampe, men har siden da kun smidt fem point," siger Kim Busse.
Med til det gode forår hører, at spillerne nu er begyndt at træne.
"Vi har da været over 30 til træning flere gange, fordi vi også har nogle U19 spillere, der træner med. Da vi havde tabt de fire første kampe, kom spillerne selv og sagde, at de ville træne to gange. Oprindeligt var det planen kun at træne en gang," siger Kim Busse.

God kvalitet i rækken

Bortset fra bundholdet Randers B 1337, der slet ikke har kunnet begå sig i Serie 2, har de øvrige hold ligget meget tæt på hinanden rent kvalitetsmæssigt, ifølge Kim Busse.
"Kolind-Perstrup rykker suverænt op, og det er fortjent, men jeg synes ikke, at de er så meget bedre end de øvrige hold i rækken. De har været dygtige til at afgøre kampene, og det har været afgørende. Jeg mener dog, at Hornslet i stærkeste opstilling har et bedre hold end Kolind-Perstrup," siger Kim Busse.
Han fik før sæsonstart tilgang af Søren Sørensen og Nicolaj Jarsmer fra FC Djurslands førstehold i Jyllandsserien, og de to var med til at give et boost til hele truppen.
Siden kom også Jonathan Henig tilbage til truppen. Ligesom Khalil Faizi, der var topscorer for FC Nordsjællands U19 danmarksmestre i 2013, har været et frisk pust.
Kim Busse fortsætter som træner, og han er alene om opgaven.
Hvor mange, der er til rådighed efter sommerferien, har han ikke overblik over endnu.
"Jeg ved, at vi mister Andreas Bang, fordi han skal starte på Politiskolen i København 1. august, men ellers har jeg ikke hørt om andre, der stopper."
Andreas Bang, tidligere målmand i FC Djursland-truppen, har spillet central midtbane hos Aastrup-Hammelev og gjort det strålende efter trænerens opfattelse.

Heldig sejr i weekenden

Søndag besejrede Aastrup-Hammelev lokalrivalerne fra Grenaa IF med 3-0 på HSM Arena.
"Vi vinder en heldig sejr," siger Kim Busse.
"Vi var på hælene før pausen og til et stykke ind i anden halvleg, indtil vores målmand Marcus Bak flot snuppede et straffespark. På det efterfølgende angreb kom vi foran 1-0, og herefter havde vi ikke problemer med at lukke kampen med yderligere to scoringer," siger Kim Busse.
Nicolaj Jarsmer, Emil Block og Jannik Viuf scorede for Aastrup-Hammelev.
Aastrup-Hammelev slutter sæsonen af lørdag, hvor Auning gæster Åstrup Stadion klokken 13.30.
Auning er allerede dømt til nedrykning.
"Auning har ikke kunnet score, og det har været afgørende for deres placering, for jeg synes ellers, at de har et fint hold," siger Kim Busse.
 
 

I turneringsplanen står der ANN ud for kampen Randers B1337 - Aastrup-Hammelev.

Det betyder, at kampen er annulleret.

"Ingen af holdene kunne spille på den oprindeligt fastsatte kampdato, og så blev vi efterfølgende enige om at bede DBU Jylland om at annullere kampen, fordi den ikke havde nogen betydning for hverken Randers B1337 eller os og heller ikke for de øvrige hold i rækken," siger Kim Busse.

 

Publiceret 12 June 2017 15:40

Grenaa Bladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Grenaa Bladet
SENESTE TV