Politikens Lokalaviser øger tilstedeværelse markant i Østjylland

Syv ugeaviser opkøbt

Med overtagelsen af syv ugeavistitler i og omkring Aarhus fra Jysk Fynske Medier øger Politikens Lokalaviser sin tilstedeværelse i Østjylland.
Det skriver Politikens Lokalaviser i en pressemeddelelse, hvor det fremgår, at syv ugeaviser i det østjyske er blevet opkøbt.
Det drejer sig om Århus Onsdag, Ebeltoft Folketidende, Uge-Bladet Skanderborg, FavrskovAvisen, GrenaaBladet, Folkebladet Djursland og DjurslandPosten, der alle overtages pr. 15. juni 2017.  
”Med overtagelsen af nye stærke titler får vi mulighed for at tilbyde annoncørerne et sammenhængende og varieret udbud af lokale ugeaviser i et af Danmarks mest købestærke og hurtigst voksende områder,” siger administrerende direktør hos Politikens Lokalaviser, Søren Riis.  
Politikens Lokalaviser sælger endvidere syv lokale titler til Jysk Fynske Medier. Det drejer sig om aviserne i Kolding, Haderslev, Aabenraa, Sønderborg, Esbjerg, Varde og Odense, hvor man ikke har kunnet etableres en tilfredsstillende lønsomhed.   
I samarbejde med Jysk Fynske Medier etableres et nyt ugeavisselskab, som skal drive ugeaviser med udgangspunkt i fem østjyske kommuner: Odder, Horsens, Hedensted, Vejle og Fredericia.
Et samarbejde, der tilsvarende skal sikre et for annoncørerne attraktivt og sammenhængende udgivelsesområde.   
”Hvis vi skal klare os i den hårde konkurrence om de lokale annoncekroner, hvor især Google og Facebook udfordrer os, er der konstant behov for, at vi styrker os, så vi kan give både læsere og annoncører de mest attraktive produkter,” siger Søren Riis.
dp

Publiceret 16 June 2017 09:46

Grenaa Bladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Grenaa Bladet
SENESTE TV