Hæder:

Årets HI’er er pavestolt og kniber sig i armen

Lene Munk Gravesen, halinspektør i Mørke Idrætscenter, kåret til Årets Halinspektør 2017 af hendes kolleger

Af
Af Lars Norman Thomsen

Halinspektørforeningen, en landsdækkende fagforening for ledere i kommunale og selvejede haller og institutioner, har begavet Lene Munk Gravesen, daglig leder af Mørke Idrætscenter, med titlen Årets Halinspektør 2017 - Årets HI'er, som er den præcise titel.

En fornem hæder til Lene Munk Gravesen, der startede som halinspektør ved Mørke Idrætscenter i april 2011 og intet anede om, at hun var kandidat til den ærefulde titel, da hun dukkede op til årsmødet i Halinspektørforeningen i Vingsted Centret.

“Nej, lige pludselig blev jeg kaldt på scenen, og jeg blev da helt paf, for jeg havde slet ikke skænket det en tanke, at jeg skulle være inde i billedet, men jeg blev naturligvis glad og stolt over, at mine kolleger har fundet mig værdig til at blive kåret som Årets HI'er 2017,” siger Lene Munk Gravesen.

For Lene Munk Gravesen er halinspektørjobbet en livsstil. Hun nyder samværet med de mange mennesker, der dagligt kommer i Mørke Idrætscenter, og glæder sig over, at stedet er blevet samlingsted for lokale borgere i alle aldre. Foto: Lars Norman Thomsen

For Lene Munk Gravesen er halinspektørjobbet en livsstil. Hun nyder samværet med de mange mennesker, der dagligt kommer i Mørke Idrætscenter, og glæder sig over, at stedet er blevet samlingsted for lokale borgere i alle aldre. Foto: Lars Norman Thomsen

På rette hylde

Lene Munk Gravesen har på sine godt seks år som halinspektør formået tegne Mørke Idrætscenter på bedste vis og gøre det til et kraftcenter i byen, hvor alle aldre trives og kommer og går for at dyrke idræt.Trives med jobbet

“Jeg trives med jobbet og har den nødvendige opbakning og forståelse hos min familie, som alle er aktive i Mørke IF, for det er ikke et 37 timers job at være halinspektør,” siger Lene Munk Gravesen, der selv tidligere har spillet håndbold i TRIF og været træner.

Det er der ikke tid til længere.

En fleksjobber hjælper til med rengøringen og et korps af frivillige bidrager tre dage om ugen i cafeteriaet.
Det er, hvad økonomien rækker til, men Årets HI'er klager ikke. “Det er en livsstil at være halinspektør, og det kræver, at man er god til at tilrettelægge sit arbejde, så der også bliver lidt frirum til både en selv og familien i løbet af en arbejdsuge,” siger Lene Munk Gravesen, der er gået over i et, hvad mange betragter som et decideret mandefag.

Når der er behov for store muskler til at løse en opgave, så klarer hun det med kvindelist. Hun ved godt, hvordan hun skal få mænd til at arbejde.

“Fra september og til april er der fuld aktivitet i Mørke Idrætscenter, og sådan skal det også helst være, for det er jo et udtryk for, at folk kan lide at komme her og dyrke idræt. I sommermånederne er der lidt mere stille, men så heller ikke mere. Mørke Idrætscenter skal være byens og områdets kraftcenter, og det skal gerne afspejle sig hele året,” understreger Lene Munk Gravesen, der tidligere har arbejdet i butik og ligeledes i en årrække har været medarbejder hos PR electronics i Følle.

800 kvadratmeter mere

Mørke Idrætscenter får fra efterårsferien yderligere 800 kvadratmeter at gøre godt med. Der er fuld gang i opførelsen af et nyt Syddjurs Springcenter, der bliver bygget på den nuværende bygning som sidefløj ud mod Mørke Stadion og tennisbanerne.

Det betyder mere arbejde til Årets HI'er 2017, men det har hun det fint med.

“Det er da fremragende, at både vores egne og andre klubbers gymnaster får optimale forhold til at dyrke deres idræt, og det giver endnu mere liv i Mørke Idrætscenter. Det er derfor vi er her.”

Publiceret 16 June 2017 15:42

Grenaa Bladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Grenaa Bladet
SENESTE TV