Grenå:

Magiske nætter i biografen med ’Il Volo’

Grenå Kino åbner dørene for en ny omgang operabio

Grenaa Kino i Grenå tager 26.august kl. 20 hul på sæsonens operaforestillinger. Det sker med en festlig koncert,'Magisk nat', med tre unge italienske tenorer, der under navnet 'Il Volo' har begejstret publikum på nogle af de største scener over hele verden.
'Magisk nat' genopliver de store øjeblikke fra 'Il Volos' verdensturné 2017, hvor koncerten på den smukke Santa Crocé – plads i Firenze med Placido Domingo som gæstedirigent var et af højdepunkterne.
Projektet 'Magisk nat i biograferne' er tænkt som en hyldest til de oprindelige Tre Tenorer, Placido Domingo, José Carreras og Luciano Pavarotti, der med deres legendariske koncert i Caracallas Termer i Rom for alvor fik gjort især italiensk opera kendt og elsket i brede kredse. Nu, 27 år senere, ønsker 'Il Volo' at hædre de tre berømte tenorer ved at optræde med et lignende repertoire.
Hele sæsonens operaprogram kan i øvrigt ses på Kinos hjemmeside. Blandt højdepunkterne i sæsonen kan nævnes transmissionen fra Semper Operaen i Dresden af Wagners 'Lohengrin' med Anna Netrebko i den kvindelige hovedrolle. 20. september kan man glæde sig til en opførelse af Verdis dramatiske opera 'Nabucco'.

Publiceret 20 August 2017 07:00

Grenaa Bladet nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få nyheder hver dag fra Grenaa Bladet
SENESTE TV