Biler:

Bulespecialisten retter nu buler ud på fuldtid

Kenneth Johnsen fra Knebel besluttede i foråret at skippe sit faste lønmodtagerjob for i stedet at blive selvstændig efter tre års tilløb

Af
Af Lars Norman Thomsen

For tre år siden startede Kenneth Johnsen fra Knebel med at køre rundt til bilejere i det meste af Østjylland for at rette buler ud - uden at det betød, at bilen skulle lakeres på ny.

Bulespecialisten kaldte han sin enmandsbutik, som på daværende tidspunkt kun var et fritidsprojekt.

I foråret 2017 kunne den 36-årige selvlærte bulespecialist imidlertid se, at nu var ordrebunken så stor, at han godt turde taget springet til selvstændig på fuldtid og sige farvel til det faste job som ansat i et firma, der solgte reservedele til skibsmotorer.

“Interessen for Bulespecialisten var opadgående fra start, og hvis det skulle fortsætte, var jeg nødt til at tage en beslutning, om jeg ville det her for alvor,” siger Kenneth Johnsen.

En lille søn er kommet til, og det var også medvirkende til Kenneth Johnsens beslutning.

“Det er svært at skulle ud mange aftener og i weekends, når jeg har en lille dreng og en kæreste derhjemme, som også gerne vil se mig.”

Spotlakering er den nyeste vare på hylderne hos Bulespecialisten. Foto: Lars Norman Thomsen

Spotlakering er den nyeste vare på hylderne hos Bulespecialisten. Foto: Lars Norman Thomsen

Kommer ud til kunden

Bulespecialisten er et mobilt firma. Kenneth Johnsen kommer ud til kunden og reparerer skaden her.

“Nogle foretrækker, at jeg kommer hjem til dem i garagen, mens andre gerne vil have, at jeg kigger forbi deres arbejdsplads.”

Kenneth Johnsen har værktøjet med i bilen, så det eneste kunden skal er at booke en tid.
De sociale medier er effektive til formålet. En informativ hjemmeside og en facebook-profil letter kommunikationen.
Det betyder, at kunden forlods kan sende skades-fotos til Bulespecialistens indehaver, før han kigger ud.

Spotlakering

Det nyeste er, at Bulespecialisten nu også tilbyder spotlakering - for eksempel af ridser på kofangere, alufælge og forlygter.

“Jeg har investeret i udstyr og lak til 25.000 kroner, så nu kan jeg også betjene mine kunder på denne måde,” siger Kenneth Johnsen, der 7-9-13 aldrig har fået en reklamation til dato.

“Det er lidt forskelligt, hvor travlt jeg har fra uge til uge. Hvis jeg har 6-7 opgaver hænger det fint sammen økonomisk. Jeg forsøger at holde søndagene fri, men jeg kører fortsat ud om aftenen og lørdagen, hvis det ikke kan være anderledes. Heldigvis ligger de fleste opgaver i dagtimerne.”

Kenneth Johnsen kan gøre kål på de fleste buler i løbet af en time eller to.

“De fleste regninger, jeg laver, lyder på mellem 1.000 og 2.000 kroner inkl. moms.”

Siden starten for tre år siden, er Bulespecialisten også blevet godkendt af forsikringen.

“Det betyder, at kunder, der ønsker at benytte deres forsikring, ordner jeg alt administrativt for sammen med kundens forsikringsselskab,” siger Kenneth Johnsen, der ellers har en konkurrencefordel i, at han kan rette buler ud for et langt mindre beløb end, hvis kunden ønsker at anmelde bulen som en forsikringsskade, fordi kundens kaskoforsikring traditionelt er meget højere end det beløb, som skal erlægges til Bulespecialisten efter veludført arbejde.

Publiceret 30 August 2017 13:48

SENESTE TV