Action:

Gadeidrættens bedste invaderer Grenaa

Hal 22 i Grenaa inviterer til 'StreetAttack2017' på fredag 8. september, hvor nogle af de bedste gadeidrætsudøvere fra Midtjylland kommer forbi, og hvor man kan være med og lære nye tricks.
Gadeidrætten er en fællesnævner for kulturen omkring de idrætsgrene, der foregår i byernes rum og som har udviklet sig ud fra andre bevægelsesformer, som surfing, militær bevægelsesfrihed, basketball, fodbold, klatring, dans og musik.
Gadeidrætten er stadig 'den nye dreng i klassen', fordi den ikke er traditionel organiseret som en fodboldklub eller danseforening. Gadeidrætten har dog meget til fælles med de traditionelle idrætsgrene og foreninger, fordi det også handler om fællesskab, bevægelse, glæde og velvære, uanset om der trilles med en bold eller på et skateboard.

Snup en bid streetfood

Uanset om man blot er nysgerrig eller er vild med skateboard, parkour, breakdance, street soccer eller BMX, kan man glæde sig til på fredag, hvor 'StreetAttack2017' sætter Hal 22 på den anden ende med et væld af street-aktiviteter.
Prøv selv aktiviteterne i workshops eller fortab dig i de imponerende og lækre tricks, skills og detaljer fra nogle af de bedste gadeidrætsudøvere i Region Midtjylland. Dørene åbnes op klokken 15-20 for alle, der har lyst til selv at være med eller til at opleve, hvad gadeidræt er. Ud over det kan besøgende også nyde en bid mad fra streetfood-køkkenerne. Man kan komme med gratis bus til og fra eventen i Allingåbro, Auning eller Ørum. Følg med i tider på facebook.com/streetattack2017. jesl


Street Attack 2017

Afholdes fredag 8. september kl. 15-20 ved Hal 22
For både unge og ældre. Ingen tilmelding. Det er bare at møde op.

Prøv skateboard, surfskate, breakdance, parkour, Scoot, street soccer, BMX, street basketball, graffitiworkshop m.m.
Smagsoplevelser fra karavanens street food-køkken El Jefe eller fra Arresten, UngNorddjurs

Publiceret 06 September 2017 19:00

SENESTE TV