Ryomgård:

IF Midtdjurs præsenterer nyt og moderne fitnessmiljø i klubhuset

IFM Gymnastik & Fitness inviterer til åbent hus på søndag

Af
Af Lars Norman Thomsen

Når IF Midtdjurs Fitnesscenter søndag 10. september klokken 10 inviterer til åbent hus, bliver det i nye store lokaler i klubhuset med nye maskiner og næsten en fordobling af fitnesscenterarealet.

Det er nu anden gang, at fitnesscentret vokser ud af sine fysiske rammer. Sidste gang var i 2011 hvor fitnesscentret flyttede fra et tidligere mødelokale i klubhuset til den større pavillon mellem klubhuset og petanque banerne.

“Behovet er der, fordi vi i de sidste seks år har oplevet en stor tilvækst i antallet af medlemmer,” siger Stefan Kalmar, formand for IFM Gymnastik & Fitness. De bedre forhold er muliggjort af, at gymnastiktræningen nu fremover foregår i den nye multihal. Det har frigjort den store sal i klubhuset til fitnessaktiviteter med opbakning fra hovedafdelingen i IF Midtdjurs.

Der er investeret over 500.000 kroner i nyt udstyr og ombygning af klubhuset.

“De nye maskiner gør, at vi kan rumme flere medlemmer i centret på samme tid, og medlemmerne vil opleve nemmere at kunne komme til de maskiner de ønsker. Blandt andet får vi et ekstra løbebånd og kabelcross tårn, samt flere styrketræningsmaskiner og frie vægte. Det vil give centret noget mere luft og give medlemmerne en følelse af ikke at sidde på skødet af hinanden, når de træner,” siger Stefan Kalmar.

Publiceret 06 September 2017 22:16

SENESTE TV