Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen:

"For letkøbt at udnævne Vivild og Hornbæk til oprykningsfavoritter"

Vivilds træner overrasket over, at andre trænere efter blot fem spillerunder allerede har et billede af, hvem der rykker op i Serie 1

Af
Af Lars Norman Thomsen

Lørdag er der topopgør på Langhøj Idrætscenter mellem Vivild og Hornbæk i Serie 2.
Begge hold har inden kampen hentet 12 point i de fem første spillerunder, men det får ingenlunde Vivilds cheftræner Dennis Holdgaard til at købe påstanden om, at det er de to oprykningsfavoritter, der mødes.
"Lad os nu lige klappe hesten. Der er spillet fem runder, og dermed ni tilbage, så derfor forstår jeg ikke, at andre trænere allerede nu kan sige, at det bliver enten Vivild eller Hornbæk, der rykker op i Serie 1."
"Jeg har før sæsonen udtalt, at Grenaa efter min vurdering har et godt hold, og det holder jeg fast ved. Jeg kan også se, at Grenaa er ved at være fri for skader, og dermed har holdet en virkelig dygtig startformation."
Senest besejrede Vivild et svækket Aastrup/Hammelev hold med 4-1 på hjemmebane, men inden da præsterede holdet at tabe 2-0 ude til Langå efter spillerunden forinden at have lammetævet Randers Freja med de helt uhørte cifre 10-0.
"Jeg vil godt gå med til at sige, at vi slutter i den bedste halvdel, men vi er ikke favoritter til oprykning, når vi kan tage til Langå og tabe 2-0," siger Dennis Holdgaard.
"Randers Freja besejrede Hornbæk 2-0 efter, at vi havde slået dem 10-0, så rækken er efter min opfattelse meget uforudsigelig, for alle kan slå alle. Det handler meget om, hvem der har dagen."
 

To på skadeslisten

Vivilds mandskab blev op til denne sæson forstærket med de to tidligere Danmarksseriespillere i Randers Freja, Michael Jensen og Henrik Borup, og det har skærpet konkurrencen om pladserne på førsteholdet.
"Det gør, at jeg kan skifte mere og ikke er så afhængig af at skulle bruge spillere, der er småskadede eller ikke spiller op til det niveau, som jeg forventer af dem," siger Dennis Holdgaard.
Han nyder de to ugentlige træningspas, hvor tilgangen af Jensen & Borup har medført mere intensitet og tempo på træningsbanen.
"Jeg ved godt, at Henrik Borup og Michael Jensen måske ikke selv har været helt tilfredse med deres indsats indtil nu, men de har gjort det godt, og ingen tvivl om, at samarbejdet med de øvrige bliver bedre fra kamp til kamp."
Til lørdagens kamp mod Hornbæk må Dennis Holdgaard se bort fra forsvarskrumtappen Casper Moltke Christiansen, lærer på Vivild Gymnastik & Idrætsefterskole. 
Den stærke stopper er arbejdsramt lørdag.
Endvidere er unge Peter Ungstrup og Thomas Thorngaard begge skadede.  Dog forventes de begge klar i løbet af 2-3 uger, mens en anden stopper, Lauge Feldskov Andersen, er ude for resten af sæsonen.
Det kan betyde comeback til veteranen Martin Fiehn Andersen, der er kommet i gang på andetholdet.
Topkampen fløjtes i gang klokken 13.30 af Thomas Ginnerskov Jensen. På linjerne har han Henrik Rygaard og Jan Hansen.
 

Store præmier på spil

'Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen' er navnet på den Serie 2-række, hvor holdene er: Grenaa, Aastrup-Hammelev, Vivild og Nørager fra Norddjurs Kommune, Hadsten fra Favrskov Kommune og Langå, Hornbæk, Randers Freja fra Randers Kommune.

Djurslands Bank stiller de deltagende hold følgende præmier i udsigt:

  • 5.000 kr. til vinderen af ligaen
  • 2.500 kr. til det hold med topscoreren
  • 2.500 til det hold, hvor turneringens profil spiller

Lokalavisen følger op med forskræp, reportager og kampreferater fra hovedparten af kampene.

Følg med løbende på norddjurs.lokalavisen.dk

Publiceret 07 September 2017 06:00

SENESTE TV