Jubilæum:

Hyldest til organisten for 25 år bag tangenterne

På søndag bliver Helle Sandberg Zederkof behørigt hyldet i Bregnet Kirke

Af
Af Lars Norman Thomsen

En af kirkelivets trofaste og meget passionerede medarbejdere, Helle Sandberg Zederkof, har i år 25 års jubilæum som organist ved Bregnet Kirke.
Senere fik hun også Thorsager og Feldballe kirker under sit domæne.
Helle Sandberg Zederkof har i hele sit virke været engageret i kirkelivet. Hurtigt kom også kordelen til at fylde meget i ugen. For nuværende leder hun to børnekor, et ungdomskantori og et voksenkor, der samles til særlige begivenheder.
“Hvad enten Helle har siddet ved klaveret og spillet til fællessang fra Højskolesangbogen, spillet koncerter i kirkerne eller har fået de fineste klange ud af kor-børnene har det bidraget stort til den levende kirke og det fællesskab, som er af stor værdi for os,” lyder det i hyldestordene til organisten, korlederen og koncertarrangøren fra kolleger.
Oprindeligt var hyldestdagen 1. august 2017, men da var det fortsat sommerferie for mange, der vil være med til at hylde den populære organist.
De får nu muligheden på søndag klokken 10.30 i Bregnet Kirke med festgudstjeneste med Helle Sandberg Zederkof selv ved orglet og Jørgen Gleerup på prædikestolen.
Efter gudstjenesten inviterer menighedsrådet alle på frokost i Egegård i Røndes bymidte,  klokken 12.

Publiceret 07 September 2017 15:58

SENESTE TV