Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen:

"Storfavoritter til nedrykning"

Nøragers cheftræner Ole Kjær nede i kulkælderen efter 3-2 nederlag mod Hadsten og to røde kort med efterfølgende karantæner i de næste kampe

Af
Af Lars Norman Thomsen

Når Nørager på lørdag møder Randers Freja på Nørager Stadion bliver det uden trioen Michael Jensen, Lasse Jensen og Daniel Sortkjær.
Førstnævnte afsoner endnu to spilledages karantæne efter det røde kort mod Langå, der resulterede i tre kampe i skammekrogen.
I weekendens opgør mod Hadsten, som Nørager tabte 3-2, var der også røde kort (2 x gult) til Lasse Jensen og Daniel Sortkjær.
Lasse Jensen får to spilledages karantæne for sin udvisning, Daniel Sortkjær, en enkelt.
"Jeg skal ikke forsvare to røde kort for brokkerier, men dommerpræstationen var ikke god i Hadsten," siger en frustreret cheftræner i Nørager, Ole Kjær.
"Lasse Jensen fik et dumt gult kort tidligt i kampen, men de to efter pausen til Kasper 'Swotte' Sortkjær og Steffen Klintø var efter min opfattelse helt forkerte."
Ole Kjær erkender dog, at dommerne har fået et godt øje til Nørager.
"Det er klart, at ingen dommere gider at høre på konstant brok i hver kamp, og det har fyldt for meget i denne sæson hos os. Det bliver vi straffet for, og det er vel på en eller anden måde okay." 

Smed tre point på gulvet

Hadsten kom tidligt foran i opgøret. Også efter en dommerfejl, hvis man spørger Ole Kjær.
Nørager brød tilbage inden pausen med mål af indskiftede Rasmus Bang og Mathias Fisker (oplæg Rasmus Bang).
Efter pausen nåede Hadsten at score to gange, før alt gik op i hat og briller for Nørager.
"Vi taber til et meget ordinært hold, og det gør vi, fordi vi heller ikke er bedre selv i øjeblikket. Fortsætter det sådan her, er jeg ikke bange for at sige, at vi så er storfavoritter til nedrykning," siger Ole Kjær.
Med Daniel Sortkjær, samt tvillingerne Michael og Lasse Jensen ude til lørdagens opgør mod Randers Freja plus måske også skadede Dan Elgaard, der heller ikke var med i Hadsten, samt Mark Thomassen (væk resten af efteråret), begynder det at ligne et decimeret hold.
"Vi skal nok stille hold mod Randers Freja, og vi skal vinde, for ellers bliver det svært at undgå nedrykning," siger cheftræneren.
Nørager og Aastrup/Hammelev bunder rækken med hver fire point. Randers Freja og Hadsten ligger over med hver syv point.

Klar tale til spillerne

Det hold, som Ole Kjær stiller med mod Randers Freja, vil rumme mange unge spillere.
"Jeg synes spillere som Rasmus Bang og Rasmus Knusen har gjort det fint i Serie 2 deres alder taget i betragtning. Det er svært at komme ind på et hold som vores, der lige nu ikke vinder mange fodboldkampe og ikke fungerer optimalt," siger Ole Kjær.
Mod Hadsten var der debut til unge Martin Vibsig Pedersen, ligesom også en anden ung, Sigurd Fisker, var med i truppen.
"Spillerne får at vide, inden vi starter kampen mod Randers Freja, at vinder vi, så spiller de samme næste gang. Det må være konsekvensen af en god indsats," siger Ole Kjær, der forventer, at generationen med spillere som Jesper Bredahl, Kristoffer 'Bubber' Frandsen, Mads Fuglsang Pedersen, Mathias Fisker og Ole 'Post' Nielsen vil gå ind og løfte de helt unge sammen med veteraner som anfører Kasper 'Swotte' Sortkjær, Glenn Hansen og Steffen Klintø.
Opgøret mod Randers Freja fløjtes i gang klokken 13.30 af dommer Henrik Andersen. Lokale Jørgen Møller og Henrik Stær er på linjerne. 

Store præmier på spil

'Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen' er navnet på den Serie 2-række, hvor holdene er: Grenaa, Aastrup-Hammelev, Vivild og Nørager fra Norddjurs Kommune, Hadsten fra Favrskov Kommune og Langå, Hornbæk, Randers Freja fra Randers Kommune.

Djurslands Bank stiller de deltagende hold følgende præmier i udsigt:

  • 5.000 kr. til vinderen af ligaen
  • 2.500 kr. til det hold med topscoreren
  • 2.500 til det hold, hvor turneringens profil spiller

Lokalavisen følger op med forskræp, reportager og kampreferater fra hovedparten af kampene.

Følg med løbende på norddjurs.lokalavisen.dk

Publiceret 11 September 2017 18:00

SENESTE TV