Håndbold:

Masser af bold til børnene i Vivild

I den forgangne uge stoppede Dansk håndboldforbunds karavane i Vivild. Som en del af DHFs 'Knæk kurven'-kampagnen, som handler om at vende det nedadgående medlemstal i DHF, kiggede karavanen forbi i hallerne ved Vivild Gymnastik- og Idrætsefterskole.
Her var Langhøjskolens børn inviteret til i alt 4,5 timers håndboldsjov fordelt på tre runder. Første omgang var for 0. og 1. klasse, herefter var 2. og 3. klasserne og til sidst de største børn fra 4. og 5. klasse. En DHF instruktør var karavanefører og kom med alle remedierne, mens efterskolen stillede med en flok elever, der med masser af lege og småspil introducerede børnene til, hvad man bl.a. kan møde, hvis man spiller håndbold i Vivild IF.

Høj aktivitet i Vivild

Børnene havde et par gode timer i hallen, før de vendte tilbage til skolebænken. Til de største børn var der autografkort fra nogle af landets bedste som for eksempel Mikkel Hansen.
I Vivild IF har der dog sjældent været så meget gang i håndbolden, som klubben oplever i øjeblikket. Medlemstallet ligger på cirka 125 aktive håndboldspillere, men der er god plads til flere, der har lyst til at være med i fællesskabet.
“Vivild Håndbold har både drenge- og pigehold i de fleste aldersgrupper. Desuden glæder vi os over klubbens sidste nye tiltag med Vivild Starz, som nu er oppe på 15 unge med specielle behov, der træner hver onsdag,” fortæller Janne Byskov, håndboldformand i Vivild IF.
Holdet satser i den kommende sæson på at være med i Lykkeligaen, en turnering der er startet af den tidligere landsholdsspiller Rikke Nielsen, fra Ålborg, der selv har en datter med Downs syndrom.
Desuden var det godt at få efterskoleeleverne på banen som trænere for de lokale børn, hvilket de i øvrigt klarede rigtig godt. I Vivild er der et godt og tæt samarbejde mellem efterskolen og idrætsforeningen.

Publiceret 11 September 2017 14:30

SENESTE TV