Temakor:

Vær med til at synge sange af Burhan G

Marie Magdalene Kirke bliver hjemsted for seks øvegange for et temakor, der skal synge sange af Burhan G. med henblik på en koncert

Af
Af Lars Norman Thomsen

Den danske popstjerne med den fløjlsbløde stemme, der kan få kvinder til at smelte, Burhan G, er omdrejningspunktet i kirkesanger Rikke Bendixens til lejligheden oprettede temakor, der skal øve seks gange, før det hele kulminerer med en koncert ved Spil Dansk Ugen i uge 44.
Alle sangene er hentet fra Burhan G's repertoire, der rummer hits som 'Kærlighed og Krig', 'Karma', 'Ikke i nat, ikke endnu', 'Kalder mig hjem', 'Din for evigt', Helmig-Salomonsen coverversionen 'Jeg' i live', 'Tættere på himlen' og mange flere.
Musik har været en del af Burhan G's liv, siden han startede som solosopran i Københavns Drengekor i tredje klasse. Han voksede op i Brøndby Strand i et boligområde kaldet Kisumparken. Her hang som barn hang ud med de lidt ældre drenge, der senere brød igennem som gruppen Outlandish, hvor Burhan G på et tidspunkt medvirkede som kor. Outlandish er netop blevet opløst, og Burhan G for længst blevet solist.
Første øvegang er torsdag 14. september klokken 19 i Marie Magdalene Kirke. Det koster 75 kroner pr. person at være med i temakoret. Pengene går til materialeudgifter og velgørende formål.

Publiceret 14 September 2017 14:34

SENESTE TV