Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen:

Veteraner hjælper karantæneramte Nørager

Martin Andersen og Ole Jensen har lovet at give en fod med, når Nørager lørdag møder Randers Freja på Nørager Stadion i noget, der ligner en knald eller fald kamp

Af
Af Lars Norman Thomsen

Nøragers bedste seniorhold hænger med den berømte røv i vandskorpen i Serie 2 efter seks spillerunder.
Blot fire point er tikket ind på kontoen.
Lørdag møder holdet i Brønshøj-farver kronjyske Randers Freja på Nørager Stadion klokken 13.30, og det bliver med et par gamle kendinge på holdet.
I fraværet af det karantæneramte trekløver, Michael Jensen (tre spilledage, en er afsonet), Lasse Jensen (to spilledage) og Daniel Sortkjær Jensen (en spilledag), har cheftræner Ole Kjær og hans assistent Per 'Batman' Bredahl været nødt til at hekse.
Det er lykkedes at få veteranerne, klubbens tidligere topscorer og spillende assistenttræner Martin Andersen, og Ole Jensen med det gyldne venstreben og Jan Mølby-agtige spillestil til at hjælpe i nødens stund.
"Vi skal realistisk set vinde over eller i det mindste have point Randers Freja for ikke at blive tabt af feltet," siger Ole Kjær.
"Efter Randers-kampen møder vi Vivild, Hornbæk og Grenaa, og det er på papiret tre hold, som vi ikke rent umiddelbart kan forvente point mod. Taber vi til Randers Freja, ser det meget svært ud."
 

 

Blander kortene

Ole Kjær har benyttet ugen til at blande kortene.
Det er sket med input fra Kristoffer 'Bubber' Frandsen, selv spiller på holdet, og Karsten 'Købmand' Jensen, der kender spillerne og holdet om nogen.
"Vi har haft en god snak, og det har været fint at få snakket en række ting igennem," siger Ole Kjær.
"Der er enighed om, at vi bliver nødt til at rykke tættere sammen i bussen og indstille os på, at dommerne har kig på os, fordi vi brokker os alt for meget over selv de mest indlysende dommerkendelser. Det skal simpelthen stoppe, hvis vi vil skal have en chance for at spille Serie 2 efter nytår."
Til lørdagens kamp må Ole Kjær ud over de tre karantæneramte også se bort fra Glenn Hansen (skal til bryllup), Dan Elgaard (skadet) og unge Emil Sørensen (karantæne). Endvidere Christian Mørch og Benjamin Kjemtrup (begge døjer med såkaldte langtidsskader) samt Mark Thomassen (flyttet til Spanien i en periode).
Nøragers 14-15 udvalgte bliver:
1. Jesper Bredahl 2. Ole 'Post' Nielsen 3. Martin Andersen 4. Mads Fuglsang Pedersen 5. Ole 'Mølby' Jensen - 6. Kasper 'Swotte' Sortkjær (kaptajn) 7. Kristoffer 'Bubber' Frandsen 8. Rasmus Knudsen - 9. Steffen Klintø 10. Rasmus Bang 11. Mathias Fisker - 12. Sigurd Fisker 13. Ronni Bruun 14. Martin Vibsig Pedersen eller 15. Alexander Maarup.
"Vi har været 16 og 15 mand til træning i denne uge, så det har været en positiv oplevelse," siger Ole Kjær.
 

Michael Blom i spidsen

Af indlysende årsager kan morgendagens kamp mod Randers Freja enten blive en dreng eller en pige.
Randrusianerne har tabt 10-0 til Vivild, men også besejret Hornbæk med 2-0.
Randers Freja trænes af den tidligere divisionsspiller i klubben, Michael Richardy Blom, der også selv er på holdkortet.
Han blev i 2015 ansat til at genrejse kronjydernes seniorafdeling.
Randers Frejas mål vogtes af en anden veteran over de 40 og tidligere divisionsspiller, Tony Tim Henriksen, der har spillet førsteholdsfodbold i både Randers Freja, AGF og Horsens og prøvet tilværelsen som udenlandsprof. i engelske Southend.
 

Store præmier på spil

'Djurslands Bank og Lokalavisen Ligaen' er navnet på den Serie 2-række, hvor holdene er: Grenaa, Aastrup-Hammelev, Vivild og Nørager fra Norddjurs Kommune, Hadsten fra Favrskov Kommune og Langå, Hornbæk, Randers Freja fra Randers Kommune.

Djurslands Bank stiller de deltagende hold følgende præmier i udsigt:

  • 5.000 kr. til vinderen af ligaen
  • 2.500 kr. til det hold med topscoreren
  • 2.500 til det hold, hvor turneringens profil spiller

Lokalavisen følger op med forskræp, reportager og kampreferater fra hovedparten af kampene.

Følg med løbende på norddjurs.lokalavisen.dk

Publiceret 15 September 2017 11:08

SENESTE TV