Galleri:

Et hav af unge til Naturvidenskabsfestival

Af
Af Simon Carlson

Det er et sandt hav af unge mennesker fra skolerne og ungdomsuddannelserne, der i disse dage deltager i Naturvidenskabsfestivalen i Kattegatcentret. 
Hele 1200 elever er med i festivalen, der under årets tema 'Min Nye Verden' det vi gør i det nære og individuelle er med til at påvirke globalt. 
Eleverne kan således fordybe sig i de mange stande, hvor blandt andet samarbejdspartnerne fra Norddjurs Skoletjeneste står klar til at indføre eleverne i blandt vindkraft, energihistorie og den nære natur, der kan være med til at påvirke vores hverdag.
Naturvidenskabsfestivalen er en landsdækkende begivenhed i uge 39. Den kom første gange til Norddjurs Kommune i 2014, og har siden bare vokset sig større og større. 
Derfor glæder det også skole- og dagtilbudschef i Norddjurs Kommune Finn N. Mikkelsen, at se så mange nysgerrige unge mennesker tage del i naturvidenskaben. 
"Vi har stor fokus på, at vi meget gerne vil udvikle vores naturfagsundervisning, så jeg er er meget glad for, at vi sammen med vores engagerede naturfagslærere og skoletjenesten og Det Nationale Center for Undervisning i Natur, Teknik og Sundhed har bidraget til, at vi er ved at formulere en naturfagsstrategi til skolerne," fortæller Finn N. Mikkelsen og fortsætter:
"Vi skal udnytte, at der er læringsrum overalt, blandt andet her i Kattegatcenteret, så det ikke kun er inden for skolens vægge, undervisningen foregår. Det har givet nogle fantastisk spændende stande og workshops her, som bidrager til, at eleverne tager ny viden med sig hjem," lyder det fra skole- og dagtilbudschefen.
 
Se flere billeder fra Naturvidenskabsfestivalen i galleriet herunder.       

Naturvidenskab kan være ret hårdt, når man selv skal forsøge at trampe energien i gang.

Naturvidenskab kan være ret hårdt, når man selv skal forsøge at trampe energien i gang.

De flotte rammer ved Kattegatcentret bliver både brugt til læring og hygge for eleverne.

De flotte rammer ved Kattegatcentret bliver både brugt til læring og hygge for eleverne.

Publiceret 27 September 2017 10:00

SENESTE TV