Seriefodbold - Serie 1:

KPIs lazaret har kniven for struben

Hvis Kolind-Perstrup taber torsdagens udekamp mod Brabrand, bliver det meget svært at forny billetten til Serie 1

Af
Af Lars Norman Thomsen

Kolind-Perstrups (KPIs) skades- og afbudsliste forud for torsdagens udekamp mod Brabrand er længere end en stangspringsstang.
Anfører Rasmus Peter Bisgaard Hansen er ude med brækket storetå, Benjamin Lahn Sørensens dårlige knæ trænger til en hvilepause, hardhitteren Daniel Bagger Pedersen har sandsynligvis igen fået et brud i den fod, der tidligere holdt ham ude i længere tid og udsigterne til, at Jakob Degn Larsen snart gør comeback efter sin knock-out før sommerferien er fortsat små.
Hertil kommer, at Andreas Brus Mikkelsen er på ferie, og unge Nicolai Christensen ikke kan spille midtugekampe, fordi han går på efterskole.
"Det er virkelig svært at være optimist i øjeblikket," erkender cheftræner Thomas Zacher Sørensen.
KPI bunder den stærke Serie 1 kreds med blot 4 point for otte kampe.
"Vi har nu været godt med i hovedparten af kampene, og jeg vil vove den påstand, at uden de mange skader havde vores situation været helt anderledes, for stærkere er rækken trods alt ikke," vurderer cheftræneren, der sammen med holdet var ubesejret i både Serie 3 og Serie 2. Det gjorde, at oprykning til Serie 1 blev aktuelt.

Skal vinde torsdag aften

KPI skal vinde torsdagens udekamp på Arena Vest Kunstgræsbane for at bevare en realistisk tro på, at det også hedder Serie 1 efter nytår.
"Vi er i øjeblikket fire point efter Brabrand, der ligger placeret lige over nedrykningsstregen, så taber vi, er afstanden syv point og reelt otte med fem kampe igen, fordi Brabrand vil være bedre end os indbyrdes," siger Thomas Zacher Sørensen.
Han har udtaget de to unge, Simon Brouer og Jacob Møller Laursen, til opgøret. De to er sønner af klubbens tidligere topduo i front, målmagerne Alan Brouer og Per Møller Laursen, der virkelig kunne fylde modstandernes straffesparksfelt ud.
Normalt spiller de to ungersvende på KPI's bundhold i Serie 4, men Thomas Zacher Sørensen har længe efterlyst, at netop de to deltog i træningen med de bedste.
Nu får de chancen på førsteholdet på det sværest mulige tidspunkt.
"For os handler det mest om at få spillet sæsonen færdig på en ordentlig måde. Vinder vi i Brabrand, ser alt lige pludselig meget sjovere ud, og vi forfølger selvfølgelig muligheden, selv om det ser umuligt ud på papiret," understreger cheftræneren.

Efterlyser udspil fra KPI

Thomas Zacher Sørensen har kontrakt med barndomsklubben året ud. Hvad der herefter skal ske, ved han ikke.
"Jeg regner med, at KPI meget snart kommer med et udspil, hvis vi skal fortsætte samarbejdet," siger Thomas Zacher Sørensen.
Han er klubmand om nogen, men mener ikke, at udspillet skal komme fra ham.
"Jeg snakkede med ledelsen før sommerferien, hvor vi var enige om, at jeg skulle holde dem orienteret, hvis jeg ville noget andet, og jeg har ikke nogen planer."
Thomas Zacher Sørensen vil gerne have en hurtig afklaring, fordi 1. oktober er en skæringsdato for ham i forhold til sæsonplanlægningen i foråret 2018.
"Det er jo nu, at vi skal have alle aftaler på plads om træningskampe og eventuelle træninger andre steder i opstarten."

 1. Andre Ørgård Tonnesen 
 2. Andreas Brus Mikkelsen 
 3. Daniel Bagger Pedersen 
 4. Kasper Høegh Therkildsen 
 5. Kasper Holm Hansen 
 6. Kristian Høegh 
 7. Magnus Bisgaard Hansen 
 8. Marc Pedersen 
 9. Martin Holm Hansen 
 10. Nickolaj Martinsen 
 11. Rasmus Møller 
 12. Sebastian Konrad 
 13. Søren Motzfeldt

Publiceret 27 September 2017 17:12

SENESTE TV