Ungdomsfodbold:

Fra helvede til himmel for Aunings U16 drenge

Der er krummer og fremtid i Aunings U16 drenge. Det viste holdet i udekampen mod VRI på Nes Park i Risskov

Af
Af Lars Norman Thomsen

Det kræver moral og hjerte at fortsætte med at tro på tingene, når man er bagud 2-0, og uret tikker mod afslutning.
Det viste Aunings U16 drenge forleden, at holdet besidder.
I udekampen mod fysisk stærke VRI på Nes Park i Risskov, var det hjemmeholdet, der kunne gå til pause foran 1-0 efter en jævnbyrdig første periode.
Da hjemmeholdet kort efter pausen øgede føringen til 2-0, troede de medrejsende Auning-fans, at nu var det ude med de blå-og-hvid-stribede i denne kamp.
Regnede også VRI med, at Auning nu var knækket, havde de ikke læst godt nok på lektien, for Auning-mandskabet under ledelse af cheftræner Jeppe D. Friis har fra barnsben lært, at en fodboldkamp spilles til, at dommeren har fløjtet sidste gang.
"I den sidste halve time var det som om, at VRI havde brugt kræfterne samtidig med, at vores spillere virkelig stod sammen som et hold," siger Jeppe D. Friis.
Det fik Auning belønning for, da Lasse Katholm midtvejs i anden halvleg på et oplæg fra Andreas Marker reducerede til 2-1. Tre minutter senere assisterede Lasse Katholm efter flot opspil Emil Bang til udligning 2-2.


Katholm på pletten igen

Auning formåede at fastholde momentum resten af kampen, mens hjemmeholdet måtte leve alene på omstilingsspil, som Auning forsvaret lukkede effektivt ned for.
Ti minutter før tid var Lasse Katholm igen på spil, da han scorede det forløsende sejrsmål til 3-2 efter en ny sukkerbold af en aflevering fra Andreas Marker.

"Inden kampen havde vi snakket om, at vi skulle stå sammen som et hold og komme med alt i nærkampene og så måtte spillet komme derefter - det lykkedes perfekt," siger en meget veltilfreds Jeppe D. Friis.

"Vi er nu nummer 2, men kun med fire point til nedrykningsstregen og med tre kampe tilbage. Vi skal slå Stautrup i den næste kamp. De ligger nummer sidst uden point, men i udekampen scorede vi først til 1-0 sejr fem minutter før tid," bemærker cheftræneren.

Han sagde før opgøret i VRI, at topholdet Lyseng var i en klasse for sig efterfulgt af VRI.
De ord har Jeppe D. Friis taget i sig igen:
"Nu er det det vist alene Lyseng som skiller sig ud. De øvrige hold er meget lige trods det, at Stautrup ingen point har."


Aunings hold mod VRI:

 1. Anders Madsen
 2. Andreas Hjøllund Marker
 3. Emil Bang Jensen
 4. Frederik Nicolajsen
 5. Jonas Friis
 6. Lasse Katholm
 7. Mads Kjær Thuesen
 8. Mikkel René Vestergaard Knudsen
 9. Mikkel Ryberg Jensen
 10. Nickolaj Dinesen
 11. Rasmus Krause Mouridsen
 12. Sander K Nørgaard
 13. Søren Vitting Hougaard

Publiceret 27 September 2017 15:59

SENESTE TV