Byggeri:

De bygger pyramider i Ørum

I de kommende uger er der byggeaktivitet foran Ørum Aktiv Center.
Det er lokale folk fra Murerfirmaet Bent Klausen med Kaj Søegaard, tømrer Frank Birch, arkitekt Mogens Skriver Rasmussen og kunstneren Morten Skovmand, der står for støbning af to 'trinpyramider'.
Morten Skovmand, der har stået for udsmykningen og farvesætningen af AktivCentret, har udarbejdet modeller til to pyramider, der skal placeres udenfor Ørum Aktiv Center og som svarer til malerierne inde i hallen.
Den ene pyramide vil blive støbt ud for hovedindgangen ved buslommen og den anden placeres, hvor man fra Østbakken nærmer sig Ørum Aktiv Center.

Pyramider man skal kunne stille sig på

”Placeringerne markerer indgangene til Centret og kan ved Østbakken fortælle, at man ikke skal køre ligeud,” siger Morten Skovmand i en pressemeddelelse.
Han håber også, at trinpyramiden ved hovedindgangen kan bruges til at se på, sidde på, når man venter ved bus og parkering, springe op på, og måske stille sig på trinene alt efter resultater på banen eller i hallen. Trinpyramiderne støbes i hvid beton og er 1,80 meter høje og 3,20 meter brede.
Projektet er støttet af Norddjurs Kommune og indgår som en del af kommunens engagement i Kulturbyåret Aarhus 2017.
Alle er velkomne til at følge støbeprocessen, som vil foregå løbende i de kommende uger, når vejret tillader det, og som afsluttes med en festlighed, hvor borgmester Jan Petersen sammen med kulturudvalgsformand Else Søjmark og Ørum Aktiv Centers bestyrelsesformand vil fernisere pyramiderne.

Publiceret 02 October 2017 16:00

SENESTE TV