KV17 - debat Norddjurs:

Det kan man da kalde en kovending, Allan Gjersbøl Jørgensen?

Af Ulf Harbo, Enhedslisten, Norddjurs Kommunalbestyrelse - spidskandidat til KV17:

“Jeg er glad for dine klare udmeldinger Allan, og håber du får held med at omvende resten af Socialdemokraterne, da de, så vidt jeg ved, bestemt ikke er enige med dig.
Læs også:
KV17 - debat Norddjurs: Fleksibilitet skaber arbejdsglæde på skolerne
Men jeg er også skuffet over, at dine udmeldinger om synlig læring, nationale test og en arbejdstidsaftale for lærerne først kommer nu lige inden Kommunalvalget.

Da vi stemte om at gøre de nationale frivillige test i Norddjurs obligatoriske i juni 2015, var det kun undertegnede som stemte imod forslaget, og jeg var også ude med flere læserbreve om det, mens du stemte for forslaget og ikke gav udtryk for dine holdninger til de nationale test.

Du har været med til at beslutte, at vores børn skal have 3 gange så mange nationale test som i resten af landet, og du har været med til at bestemme, at vores lærere skal bruge synlig læring, hvilket har kostet millioner, og du har heller ikke tidligere gået imod Socialdemokratiets holdning om, at der skal være fuld tilstedeværelse for vores lærere, så de skal være på skolen også, når de forbereder sig.

Det ville klæde dig, hvis det havde fremgået af dit læserbrev, at du er blevet klogere i stedet for at fremstille det som holdninger, du har generelt til skolen, for det er jo bestemt ikke.

Det er holdninger, der kommer til dagens lys lige inden et kommunalvalg, hvilket er bedre end, at de slet ikke var kommet frem, men dog noget utroværdigt, så længe du ikke også gør noget i kommunalbestyrelsen for at få lavet om på de beslutninger, du selv har stemt for.

Hvis det kniber med hukommelsen, er der en artikel om kommunalbestyrelsens beslutning om at gøre de frivillige nationale test obligatoriske i Norddjurs her;

http://stiften.dk/norddjurs/Skoleelever-skal-have-endnu-flere-tests/artikel/259560:”

Publiceret 16 October 2017 14:46

SENESTE TV