Debat Norddjurs:

Nu er slutspurten for alvor gået ind for fibernet i Norddjurs vest

Af Lars Petersen (A), Norddjurs Kommunalbestyrelse - kandidat til KV17:

"Nu har det sunget på sidste vers for at tilmelde sig fibernet i områderne. Udbyhøj, Holbæk, Udby, Voer, Hollandsbjerg, Bode, Kare, Lille Sjørup og Tørslev, hvor kampanen sluttede den 6. oktober.

Den nyeste statusmail siger da også, at alle byerne er ved at være i mål, men i Udbyhøj kniber det stadig lidt med tilmeldingen.
Derfor har Waoo Fiber bestemt, at give beboerne i Udbyhøj en tidsfrist til og med uge 42. Med håbet om at det kan give de sidst tilmeldinger, så fibernettet også kan rulles ud i Udbyhøj.

Som kommunalpolitiker ved jeg, at det er kommunes største ønske, at der skal være god dækning af fibernet i hele kommunen. Det gælder også i yderområderne.
For os hvor internettet er dagligdagen, er det ingen problem at forstå, at fibernet er en god investering. Men kan da godt se, at det kan være svært at se, hvorfor man skal bruge penge på fibernet, i et lille sommerhus i eksempelvis i Udbyhøj, som man måske bare bruger få gange om året og ikke lejer ud.

Her skal man bare tænke på at den dag, man vil sælge sit hus /sommerhus vil der blive spurgt ind om internetforbindelsen.

Som Ejendomsmægler Johny E Andersen Ørsted udtaler:
"I forbindelse med fremvisning af boliger og fritidshuse, stiller købere oftere og oftere spørgsmål om tilslutningen til internet. Det har en særdeles stor betydning, fordi Køberen ofte stiller krav til hurtigt og stabil internet. Her er det et plus, hvis vi kan oplyse at der allerede er lagt fiber ind i boligen." 

Jeg håber og tror på, at vi kommer i mål. Det vil være godt vores små lokalesamfund, og jeg håber, at fibernet kan være med til at skabe arbejdspladser og ikke mindste hjemmearbejdspladser i vores del af kommunen."


Publiceret 16 October 2017 17:10

SENESTE TV