KV17:

Politikerne folder drømmenes faner ud torsdag aften

Rønde Distriktsråd lægger op til en anderledes politisk holmgang til vælgermøde i Rønde Idrætscenter

Af
Af Lars Norman Thomsen

Politikerne får lejlighed til at folde drømmenes faner ud for Syddjurs og for Rønde, når hele politikerkaravanen kommer til Rønde Idrætscenter torsdag 26. oktober.

Det er Rønde Distriktsråd, der arrangerer vælgermødet som får to afdelinger, fortæller Carsten Skivild, formand for Rønde Distriktsråd.*

I første afdeling forsøger dirigenten Henrik Vinther at afæske de 11 politiske partier og lister, om de har afgørende politiske projekter for de næste fire års Syddjurs, der rækker ud over de traditionelle travere med sund økonomi, gode vilkår for børn, unge og ældre, borgerinddragelse og grøn omstilling.

Efter en kort pause udskiftes nogle af politikerne med lokale kandidater fra 8410 Rønde. Derefter bliver ordet givet frit således, at alle i salen kan spørge ind til lokale emner for Rønde og omegn.

Et hyperlokalt 8410-tema er for eksempel en svømmehal i Rønde, som den lokale socialdemokrat Erling Mikkelsen har på sit valgprogram.

“Det er en ny form for vælgermøde vi afprøver. Vi håber, at vi på denne måde kommer rundt om aktuelle emner for hele Syddjurs Kommune. Vi slutter derefter aftenen af med, at alle kan få svar på, hvad de lokale politikere vil gøre for Rønde og omegn i de kommende fire år,” siger Carsten Skivild.

Mødestart klokken 19.

Publiceret 26 October 2017 09:45

SENESTE TV