Sanger i sin egen klasse

Ivan Pedersen vender tilbage til Kulturhuset Pavillonen - men nu med sin trio til at bakke sig op

Af
Af Søren Andersen

GRENAA: Han er en af Danmarks allerbedste sangere - og har gennem årene bevist det i Aalborg-bandet McKinleys, Laban, Backseat, Sing Sing Sing og som solist - når han da ikke har sunget kor for stort set alle på nær Kim Larsen.
7. april næste år gæster Ivan Pedersen Trio Kulturhuset Pavillonen i Grenaa.
“Ivan Pedersen leverede en intet mindre en fantastisk optræden ved hans 50 års jubilæumsturne sidste år – og vi har inviteret ham tilbage med nye numre, gamle numre og meget mere. Glæd dig til fantastiske grand old Ivan i storform,” siger kulturhusleder Jesper Jul.
Ivan Pedersen har været i gang i to menneskealdre - og har stadig hjertet med. 67 år gammel er han slet ikke klar til at gå på pension, selv om det egentligt ville være på sin plads med et otium, når man, som han, har stået på scenen i mere end 50 år.
Jubilæet blev fejret med det flotte album ”Min Verden Er Venlig”. Siden fulgte en veloverstået hjerteoperation i februar, udgivelsen af erindringsbogen “Med hjertet udenpå” - og nu er Ivan atter i fulde omdrejninger, og ledsaget på scenen af sin fremragende trio kan man se frem til en aften med super musikere, der gennem årene næsten er groet sammen med Ivan.
Der venter et genhør med gamle kendinge, numre fra det seneste album og hvem ved, hvad der ellers kommer til at ske?
I reglen disker Ivan op med små causerier om dagligdagens begivenheder med bidske, kærlige pointer, så man kan se frem til en aften med grin, smil og enkelte hårrejsende øjeblikke.

Publiceret 28 November 2017 14:31

SENESTE TV