Grenaa:

Dansktop-stjerner på turné fyrer hits af i idrætscentret

For første gang i mange år går vejen forbi Grenaa, hvor kunstnere kan opleves 1. februar

I 21 år har landets bedste dansktop-kunstnere sammen indtaget de vinterklædte byer over hele det danske land, så man kan se og høre de originale kunstnere bag hits fra radio og fjernsyn.
2018 bliver hellere ingen undtagelse, og for første gang i mange år er Grenaa med på turnéplanen, hvor man 1. februar i Grenaa Idrætscenter kan opleve:
Bjørn Tidmand, der var en af de bærende kræfter i paradens begyndelse, vender nu tilbage og giver sine velkendte hits lige fra 'Lille Sommerfugl' til 'Rosen er rød min ven'.
John Andersen, forsanger i The Rocking Ghosts, er med for første gang og giver med garanti både 'Belinda' og 'Oh Oh, What a Kiss'.

Vender tilbage

Lars Stryg fra Lars Stryg & Royal Strings vender tilbage efter succesen i 2017, bl.a. med den sang, der har ligget længst på Dansktoppen 'Aldrig mer' må jeg se dig'.
Gry Meilstrup, som huskes fra sangen 'Kloden Drejer', som vandt det danske Melodi Grand Prix i 1983, hvor rejehoppet blev opfundet .
Lise Haavik sang i 1986 hittet 'Du er fuld af løgn' og har i mange år været blandt de populæreste navne på Dansk Slager Parade. Efter et års pause er hun atter om bord.

Klaus & Servants bag alle

Anne-Mette Rix debuterede i 2006, hvor publikum tog hende til deres hjerter med superlativer som den nye Birthe Kjær.
Klaus & Servants bakker alle kunstnerne op og optræder med deres egne hit som 'Herstedvester', 'Bank tre gange' og 'Den bedste pige'.
Billetter købes på www.danskslagerparade.dk.
jesl
 

Publiceret 23 December 2017 12:00

SENESTE TV